Doživite polnoč v Parizu

Foto: Kolosej
Foto: Kolosej
Z Liffa v ljubljanski Kolosej in Kino Komuna prihaja fantazijska romantična drama Polnoč v Parizu (Midnight in Paris) režiserja Woodyja Allena.
Oglej si celoten članek

Gil (Owen Wilson) in njegova zaročenka Inez (Rachel McAdams) skupaj s svojo družino in prijatelji dopustujeta v Parizu.

Gil je uspešen, vendar ne preveč zadovoljen hollywoodski scenarist, ki trenutno piše svoj prvi roman. Inez in preostali ne Gila ne njegove ideje o pisanju romana ne jemljejo preveč resno.

Neke noči pa Gil med samotnim sprehodom sreča prijazne tujce in vstopi v njihov avto. Kmalu presenečen ugotovi, da se je znašel v 20. letih prejšnjega stoletja. To je doba, ki jo občuduje in iedealizira in v kateri se odvija njegov bodoči roman. Sreča se s številnimi pisateljskimi ikonami in umetniki tistega časa. Ti mu s svojimi nasveti pomagajo splaviti roman in urediti življenje. Gil pa spozna, da se vsaka doba rada nostalgično ozira v preteklost.

Film bo v ljubljanskem Koloseju na sporedu ob 17.50, v Kinu Komuna pa si ga lahko ogledate ob 17. in 21. uri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.