Doroteja kot Pamela Anderson

Foto: Miran Juršič Diamantke Foto: Miran Juršič Diamantke Foto: Miran Juršič Diamantke
Prelepe Diamantke boste odslej lahko imeli kar doma. V vlogi filmskih in televizijskih zvezdnic namreč krasijo vroči koledar za leto 2012.
Oglej si celoten članek

Vroči koledar za leto 2012, ki ga krasijo prelestne hostese, imenovane Diamantke, je delo fotografa Mirana Juršiča. Vsaka izmed 12 lepotic je upodobljena kot lik iz televizijske nadaljevanke ali filma.

"Vsaka Diamantka se je vživela v svoj lik, tako da bodo lahko naši oboževalci in tisti, ki nas redno spremljajo, imeli Diamantke kar celo leto na steni. Kmalu se bomo potikale tudi po Stari Ljubljani, podpisovale koledarje ter se slikale s tistimi, ki bodo to želeli," je povedala vodja Diamantk Katarina Benček, ki si direktorski stolček deli z Dorotejo Premužič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.