Donald Trump spet dokazal, da ni kavalir ...

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Ameriški predsednik ni ravno kavalir, še posebno, kadar dežuje.
Oglej si celoten članek

Donald Trump je Melanio ponovno pustil na dežju,čeprav je v rokah držal ogromen črn dežnik. Ko sta v ponedeljek zapuščala Belo hišo in se s helikopterjem odpravila proti Floridi in Georgi, kjer je pustošil hurikan Michael, se je predsednik ustavil pred novinarji in pohvalil Melanio, kako dobro ji je šlo v nedavnem televizijskem intervjuju in v trenutku evforije ženo pustil na dežju. Ko sta kasneje korakala proti helikopterju, se še kar ni spomnil, da bi dežnik podelil s soprogo, ki se je nato stisnila k njemu, kar je prava redkost, da bi le prišla "iz dežja pod kap".

Odkrito o zakonu Melania o Donaldovi nezvestobi

Donald je ženo pohvalil za intervju, ki ga je dala za televizijsko mrežo ABC in v katerem je spregovorila tudi o soprogovih domnevnih spolnih škandalih. Prav tako pa ni pozabil pripomniti, da je tudi sam kar dobro opravil.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:31 17. Oktober 2018.

    sram vas naj bo zurlnalovci da tako grdo obsojate ameriskega predednika. Vi ste vsi novinarju na tem casopisu zaverovani sovraniki …

  • 10:13 17. Oktober 2018.

    Matr je ful dežval, da je še celo dežnik moker.. kot otroci smo z veseljem skakali po dežju- lužah.. a …

  • 09:17 17. Oktober 2018.

    A.H.F., a krajše ne gre? Lahko recimo samo tri vrstice in ena fotka?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.