Donald Trump: Prvi dogodek po volitvah, njegov obraz pove več kot 1000 besed

Foto: Profimedia donald trump Foto: Profimedia donald trump Foto: Profimedia donald trump Foto: Profimedia donald trump
Z mrkim obrazom stal na dežju.
Oglej si celoten članek

V sredo so v ZDA praznovali dan veteranov. Predsedniški par se je padlim vojakom prišel poklonit na pokopališče Arlington. Gre za prvi javni dogodek, ki se ga je po predsedniških volitvah udeležil Donald Trump, ki sicer še vedno ni priznal poraza.

Donalda in Melanio so na pokopališču pričakovali ob 11. uri, a sta 25 minut zamudila. Melanio je k spomeniku neznanemu vojaku pospremil vojak, ki je držal njen dežnik, Trump je hodil pred njima – brez dežnika. Skupaj s podpredsednikom se je postavil pred spomenik in salutiral. Izrekel ni niti ene besede, čeprav se predsednik ponavadi s kratkim govorom pokloni družinam padlih.  Le sedem minut po prihodu je Trump pokopališče zapustil. 

Zakonca Trump in Pence niso nosili mask, čeprav pravila pokopališča obiskovalce pozivajo k nošnji zaščitne maske in socialni distanci. Tisti, ki tega ne upoštevajo, sicer ne smejo vstopiti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 20:17 13. November 2020.

    Fake mediji lazejo o zmagi Bidona,Trump je zmagovalec,glasovi se secstejejo

  • 20:00 13. November 2020.

    Kot Broz zadnje leto ...

  • mph
    17:34 13. November 2020.

    Idiot do konca.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.