Domače oboževalke manj agresivne

Foto: Igor Kovačič
Foto: Igor Kovačič
V teh dneh, ko so naši košarkarji najbolj zaželeni fantje v Sloveniji, smo z Goranom Dragićem in Vesno Milič, ženo Marka Miliča, spregovorili o dekletih, ki prežijo na vrhunske športnike.
Oglej si celoten članek

"Nič se ni spremenilo, saj smo vsi, ki igramo po klubih, vajeni spodbujanja navijačev. Je pa res, da je doma drugače, ker veš, da te podpira vsa Slovenija, in te zagotovo gane, hkrati pa je to tudi večja obremenitev, zato res upam, da bomo tekme dobro odigrali," o evforiji okoli EuroBasketa pravi Goran Dragić, ki priznava, da so domače oboževalke veliko manj agresivne od tistih čez lužo: "Amerika je povsem drugačna, s povsem drugimi običaji. Mislim, da tega tukaj ni, da dekleta niso tako agresivna. Sam slabih izkušenj sicer še nisem imel, ker se držim na razdalji in je vse v redu, vendar nikoli ne veš."
Foto: Anže Petkovšek Čefurji raus Tudi Vesna Milič (na fotografiji druga z leve), žena Marka Miliča, priznava, da so domače oboževalke veliko bolj kultivirane, naši košarkarji pa z nogami na trdnih tleh. "Nikoli nisem slišala, da bi slovenski fantje doživeli kakšno luknjanje kondomov, kot se to na primer dogaja v Ligi NBA. Sem pa že slišala za primere v Italiji, ko so se bile ženske pripravljene stepsti z ženo ali dekletom košarkarja, vendar se mi zdi, da se oboževalke v Evropi tega ne poslužujejo prav pogosto. Morda so agresivnejše oboževalke nogometašev. Zagotovo pa je tega veliko v NBA, kjer imajo tudi zelo stroga pravila," pravi Vesna in dodaja: "Zagotovo imajo veliko več privilegijev žene, ki lahko s košarkarji tudi potujejo. Pri nas pa so fantje tako na realnih tleh, da znajo presoditi, katera je resno dekle in katera je le ljubica. Mislim, da s tem nimajo težav."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.