Dobrodošli v Maks seks šopu

Foto: Špas teater
Foto: Špas teater
V Kulturnem domu Mengeš se ob 20. uri nasmejte najbolj seksi komediji Maks seks šop, z Gojmirjem Lešnjakom - Gojcem in Jagodo Kralj Novak v glavnih vlogah.
Oglej si celoten članek

V novem mariborskem kulturnem središču Maks je prostora več kot dovolj. Tudi za seks šop, ki ga vodi gospod Maksimiljan (Gojmir Lešnjak - Gojc), upokojeni šepetalec Slovenskega narodnega gledališča.

Nekega dne se v Maks seks šopu po naključno znajde tudi urednica hrvaške nacionalne televizije (Jagoda Kralj Novak), ki poroča za HRT o dogajanju na mariborskem EPK (Evropska Prestolnica Kulture). Morda pa njen obisk le ni tako nedolžen?

Gospod Maksimiljan (za prijatelje Maks) ji razkaže asortiman izdelkov, pouči jo o njihovem delovanju, uporabi in učinkovanju. Toda gospa urednica se ne zadovolji samo s teorijo ...

Za vstopnico boste odšteli od 16,50 evra do 20,50 evra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.