Dobili smo miss turizma

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Včeraj so v Portorožu izbirali miss turizma, to je postala Sandra Skutnik.
Oglej si celoten članek

Amfiteater portoroškega avditorija je sinoči gostil prvi izbor za miss turizma pri nas. Med desetimi finalistkami si je krono priborila Sandra Skutnik. Tekmovanje se izvaja pod okriljem Svetovne turistične organizacije, ki želi s svojim znanjem in sredstvi lepotno tekmovanje vtkati v vizijo razvoja turizma na svetovni ravni, so zapisali v agenciji Morje možnosti, ki izbor prireja skupaj z Društvom MISS, občino Piran in Avditorijem Portorož.

Svetovni izbor bo 12. oktobra v Ekvatorialni Gvineji. Tekmovanje so sicer prvič priredili leta 2000, na lanskem izboru na Tajskem, pa je krono miss turizma sveta osvojila Rusinja Tatjana Maksimova.

Portoroški izbor je povezovala Mojca Mavec, nam je povedal Domen Misson, iz Agencije Misson, finalistke pa so se predstavile v petih izhodih (v predstavitveni koreografiji, oblačilih blagovne znamke Bigg-R, kopalkah Seafolly, oblačilih blagovne znamke Blanc du Nil ter v poročnih oblačilih Fleur de Lys).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.