Do vloge Bondovega dekleta prek Facebooka

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Francozinja Bérénice Marlohe se je za vlogo Bondovega dekleta potegovala šest let. Preberite, kako ji je na koncu uspelo priti do te prestižne vloge.
Oglej si celoten članek

32-letna Bérénice Marlohe bo v najnovejšem filmu o agentu Jamesu Bondu, Skyfall, igrala glavno žensko vlogo. Vlogo Bondovega dekleta si je lepotica želela že dolgo. Kot je izdala, se je zanjo potegovala šest let. Hodila je od avdicije do avdicije, a filmarji so jo vsakokrat spregledali. Temnolaska se je zato odločila ubrati novo pot. "Ko sem slišala, da še vedno iščejo Bondovo dekle za Skyfall, sem prek Facebooka in Twitterja iskala stik z režiserjem Samom Mendesom. Prijavila sem se in BINGO! Po zadnji avdiciji sem dobila vlogo 23. Bondovega dekleta.“

Kako se je odrezala, bomo videli jeseni, ko bo film prišel v kina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.