Dnevni horoskop za torek, 26. julija 2022

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tudi če ne boste povedali ničesar, bodo drugi čutili, kaj se vam dogaja in kako se počutite.
Oglej si celoten članek

Znali boste sprejemati toplo naklonjenost in prebuditi občutek intimnosti. Tiste, ki se nahajate v slabem obdobju, boste delovali kot otrok, izgubljen v morju čustev. Področje dela in izobraževanja  je lahko ugodna rešitev za boljše počutje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zavedate se, kaj lahko od nekoga pričakujete, zato ne boste več ovinkarili. Nesporazumi bodo rešeni, če boste pripravljeni priznati, da tudi sami niste popolni. Sprejmite odgovornost in se ne izmikajte.

BIK
Kljub luni v znamenju raka boste zaznavali, kako se vam vračata optimizem in volja do dela. Zato čim prej zagrizite v zahtevno nalogo. Na čustvenem področju boste obdarjeni s simpatičnim šarmom.

DVOJČKA 
Zaradi lune v raku bo, želeli ali ne, na plano prišla preteklost. V veliki meri vas bo spremljala tudi drznost, ki bo najbolj izražena na čustvenem področju. Dovolite si biti to, kar ste!

RAK
V domačem okolju boste najbolj zadovoljni, saj boste z vplivom lune v vašem znamenju končno uživali v družinski atmosferi, potrebovali boste več počitka in čim manj službenih obveznosti.

LEV
Glede na trud, ki ga že nekaj časa vlagate, lahko upate, da vaš trud ne bo poplačan samo s hvalo, temveč tudi s finančnimi sredstvi, ki bodo še kako dobrodošla. Uprite se sarkastičnim pripombam.

DEVICA
Prizadevanja bodo imela pomembno vlogo, čeprav se lahko sprva zdi, da jih nihče ne opazi. Čez dan boste opazili, da marsikdo ponavlja za vami in upošteva vaše nasvete, zato vztrajajte.

TEHTNICA
Dobra energija vas bo ujela pri pogovorih in izmenjavi mnenj. Pomembno bo, da boste svojo energijo znali usmeriti v prijetne reči ter dogodivščine in tako naredili pomemben korak naprej.

ŠKORPIJON
Nikar zaradi vpliva lune v raku ne hitite s podpisovanjem pogodb in resnimi dogovori, saj lahko nepričakovano pride do spremembe, zaradi katere si boste želeli kasneje premisliti.

STRELEC
Odlično se boste ujeli z osebo, s katero ste se pred nedavnim zbližali. Pri vezanih strelcih lahko pride zaradi vpliva lune v nežnem in občutljivem raku do močne želje po spremembi.

KOZOROG
Prav razveselili se boste dneva brez napornih posebnosti. Nekdo vas bo presenetil, seveda se ne boste pozabili primerno zahvaliti. Prijeten bo tudi tisti trenutek, ko se boste zazrli v oči simpatične osebe.

VODNAR
Luna v raku prebuja nejasnost, ki je nikar preveč brezbrižno ne spreglejte. Najprej se pogovorite z ljudmi, ki so neposredno vpleteni v določeno situacijo. Zapomnite si, lepa beseda lepo mesto najde.

RIBI
Če nočete dodatnih dolgov in zapletov, se na kariernem področju raje preveč ne postavljajte zase, ampak se poslušno prilagodite. Z ljubljeno osebo potrebujeta bolj globok pogovor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:29 26. Julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.