Dnevni horoskop za torek, 20. junija 2023

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ne odstopajte od svojih stališč in se začnite bolj približevati pravi resnici.
Oglej si celoten članek

Dobili boste občutek, da bi morali nekomu nekaj lepega podariti, sledite mu. Ustavite se le tam kjer je resnično vredno. Čim prej poravnajte račune in se soočite s svojimi obveznostmi. Kar nekaj časa vam že leži na duši nekaj, kar bi morali spremeniti. Znebite se bremena, saj vas bo drugače začelo močno obremenjevati. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Ne boste stremeli k temu, da bi ustvarjali nove zgodbe, želeli boste nadaljevati v svoji zgodbi, bolj povezani in navdušeni nad vsem prijetnim. Prebujali boste spomine na dobre čase.

BIK
Potrebovali bodo pomoč ter podporo, kar vam ne bo enostavno, saj se lahko poruši urnik. Izogibanje temam v zvezi s premoženjem in financami vas lahko reši pred napačnim korakom.

DVOJČKA
Zaustavite se, razmislite, šele nato se prepustite energiji lune v raku, da vas postavi na tisto mesto, po katerem hrepenite že nekaj časa. Na vrsto bodo prišle tudi ljubezenske vibracije.

RAK 
Čeprav je vaša želja pustiti dober vtis, se na raznih dogodkih v krogu službe nikar preveč ne izpostavljajte. Pri dogovorih se potrudite, bodite bolj jasni in ohranite pravo mero. 

LEV
Podzavestno se bo zaradi lune v raku nakopičilo nekaj strahu, čeprav povsem neupravičeno. Morda boste bolj zadržani kot sicer, toda vse lahko rešite, če si boste začrtali bolj osredotočeno pot.

DEVICA 
Nepotrpežljivi boste, ker komaj čakate na nekaj novega, še zlasti na odgovor, ki bi vam lahko odprl nova vrata. V ljubezni bo več miru, tudi zato, ker se boste sposobni pogovoriti.

TEHTNICA
Nepričakovane situacije na poslovnem in finančnem področju bodo krive, da ne boste uspeli uresničiti svojih želja, po katerih intenzivno hrepenite že nekaj časa. Zazrite se bolj vase.

ŠKORPIJON 
Vsem oviram, ki se bodo vrstile zaradi občutljive energije lune v raku, boste kos. Nekaj nezadovoljstva boste zaznali le v ljubezenskih odnosih, kjer ste v zadnjem času obtičali na eni točki, ne da bi poskrbeli zase.

STRELEC
Poslovno in finančno področje bo zaradi kompleksnih nalog zahtevalo veliko vašega truda. V odnosih boste postregli z diplomacijo in s prijaznostjo, ki jo bodo začutili tudi sodelavci.

KOZOROG 
Pričakujte zaradi energije lune v raku nekaj napetosti s tistimi, ki so drugačni od vas. Umirjen harmoničen pristop vas lahko reši pred raznimi konflikti in sarkastičnimi opazkami.

VODNAR
Čim prej bi si morali priznati, da niste sposobni ostati nepristranski z osebo, ki vam je všeč. Izkoristite ugoden val nežnosti, ki ga prinaša vpliv lune v raku. Pomembno je, da ostanete pristni.

RIBI 
Na področju dela in denarja boste zaradi povečanega obsega obveznosti delovali nedostopno, prav tako v zasebnih odnosih ne boste dovolili nasprotovanja vašim zahtevam. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.