Dnevni horoskop za sredo, 23. oktobra 2024

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ko vam bodo postavili vprašanje, se boste zaradi konjunkcije med Luno in Marsom odzivali bolj ostro.
Oglej si celoten članek

Zazrli se boste vase, z namenom, da bi resnično razumeli globino svojih občutkov. Sposobnost, da stopite v stik z zapletenostjo lastnih čustev, vam odpira vpogled, potreben za razumevanje. Če se boste znali upreti nekaterim pripombam drugih, ter se umakniti od notranjega nemira, se vam obeta čudovit dan, v katerem si boste oddahnili. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
V določenih situacijah boste testirali sebe ter tiste, ki so z vašim delovanjem tesno povezani. Presenečeni boste, še posebej ko boste spoznali, da ste v nekaj dvomili čisto po nepotrebnem.

BIK
Sloveli boste po ljubeznivosti, saj boste s toplo energijo lune v znamenju raka znali zakrpati še tako hudo rano. Prijetno počutje se bo širilo tudi v delovnem okolju, kjer boste prilagodljivi.

DVOJČKA
Pri vseh spremembah in nasvetih ne pozabite nase in ne skušajte postati nekdo drug, saj ste v situaciji, ko se marsikdo zgleduje po vaših dejanjih in korakih, zato prebudite odločnost.

RAK
Oči si boste z veseljem spočili na osebi nasprotnega spola, ki s svojim zapeljivim nasmehom obeta prijetno zgodbo. Vezani, ne zanemarjajte pomembnih iztočnic, ki vplivajo na odnos.

LEV
Sprejmite čim prej dejstvo, da za razne zaplete, ki se vam vrstijo na področju kariere, ni kriv nihče drug kot vi sami. Pogum in dobra volja bosta kombinacija za korenite spremembe.

DEVICA
Negativne vibracije, ki ste jih čutili, postajajo neznanka. Lažje se boste prilagajali delu v skupini, prav tako se boste, kar običajno ni v vaši navadi, brez zavor povezali z zelo zanimivo osebo. 

TEHTNICA
Vse, kar boste želeli početi, boste z luno v znamenju raka skrbno načrtovali, le čustvom dovolite prosto pot in jih ne blokirajte zavestno z raznimi slutnjami, ki ne bodo povezane s konkretnimi dejstvi. 

ŠKORPIJON
Z luno v raku boste na čustvenem področju pluli po nekoliko nestabilni gladini. Zadeve se bodo odvijale na drugačen način, težje, kot v preteklih dneh boste poiskati pot do osebnega napredka.

STRELEC
V vsem, kar vas bo obdajalo, boste zaznavali ugodno priložnost zase. Pogodbe in druge uradne zadeve bodo delovale v vašo korist, vendar bo vse skupaj zahtevalo od vas zbran pristop. 

KOZOROG
Tako v službi kot tudi doma boste delovali s pridihom hudomušnosti. Samski, prijeten pogled neznane osebe vas bo omrežil, zato boste ves čas razmišljali, kako bi naredili naslednji korak.

VODNAR
Z luno v raku boste zahtevni, zato nikar ne pričakujte, da se vam bodo sodelavci prilagodili. Izogibajte se pogovorov o denarju, ni čas, da bi ga posojali, ker ga boste s težavo dobili nazaj. 

RIBI
Nekaj pomembnih odgovorov prihaja pravočasno, zato naj vas ne skrbi vaša mera potrpežljivosti. Oseba iz preteklosti se bo želela z vami o nečem pogovoriti, vendar ne zaupajte prehitro.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.