Dnevni horoskop za sredo, 16. oktobra 2024

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Iskali boste spremembe, ki bi vas lahko spodbudile k napredku, po katerem že nekaj časa intenzivno hrepenite.
Oglej si celoten članek

V negativnem smislu lahko v kočljivih situacijah odreagirate zelo glasno in nepremišljeno. Pazite, da, preden skočite, preverite, kam se podajate, saj boste ves čas želeli tvegati in okusiti nekaj, česar še ne poznate. Prihaja manjši kaos, povezan s prehitrim intenzivnim dogajanjem, ki ne bo dovolilo počitka. Prestavite težje in resne zadeve, saj ne boste dovolj zbrani, dotaknil se vas bo tudi nekoliko bolj površen pristop. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Na področju kariere se bo z luno v vašem znamenju prebudilo nekaj tekmovalnosti, tako da bo želja, da se zoperstavite vsem nasprotnikom tokrat morda celo uresničena. 

BIK
Glejte nase, ne na druge, ter se povzpnite tja, kjer se v mislih že dlje časa vidite. Vse opazke, ki se bodo množile, vas tokrat sploh ne bodo zanimale, saj boste prepričani vase.

DVOJČKA
Misli bodo osredotočene predvsem na dejanja, s katerimi lahko izboljšate svoje finančno in poslovno stanje. Velik izziv bo dokazati, da imate prav, kar pa z luno v ovnu ne bo nemogoče.

RAK
Zavedate se, kaj lahko od nekoga pričakujete, zato ne boste več ovinkarili.  Moč in iskrenost bo prebudila energija lune v ovnu, ki pa lahko na plano potegne tudi zaletavost.

LEV
Nesporazumi bodo rešeni, če boste pripravljeni priznati, da tudi vi niste popolni. Sprejmite odgovornost in se ne izmikajte tistim opravilom, ki v bistvu nikomur niso pisana na kožo.

DEVICA
Z luno v ovnu boste zaznavali, da se vam vračata optimizem in volja do dela. Zato čim prej zagrizite v zahtevno nalogo in preverite tudi vse, kar je povezano s finančno platjo. 

TEHTNICA
Na čustvenem področju boste obdarjeni s simpatičnim šarmom, ki bo poskrbel, da boste povsod opaženi. Prizadevanja bodo imela pomembno vlogo, zato jih ne ignorirajte.

ŠKORPIJON 
V veliki meri vas bo spremljala drznost, ki bo najbolj izražena na poslovnem področju, ki ga boste v pozitivnem smislu želeli postaviti na glavo. Dovolite si narediti to, kar si želite.

STRELEC
Uživali boste v prijetni atmosferi, potrebovali boste več počitka in čim manj službenih obveznosti. Odlično se boste ujeli z osebo, s katero ste se pred kratkim začeli družiti.

KOZOROG
Glede na trud, ki ga že nekaj časa vlagate na področju dela, se boste spogledovali s finančnimi sredstvi, ki jih boste želeli povišati. Uprite se sarkastičnim pripombam in opazkam.

VODNAR
Tekom dne boste opazili, da marsikdo ponavlja za vami, kar vas lahko spravi v slabo voljo, ker ste vajeni biti samosvoji in edinstveni. Ničesar, kar čutite, ne boste obdržali zase.

RIBI
Dobra energija, ki jo prebuja luna v ovnu, vas bo ujela pri pogovorih in izmenjavi mnenj. Pomembno bo, da boste razmislili ter se posvetovali, preden naredite pomemben korak naprej.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.