Dnevni horoskop za soboto, 7. oktobra 2023

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Čas je, da se naučite uživati v svoji družbi.
Oglej si celoten članek

Dobra in sproščena komunikacija se bo prepletala z zmedenostjo ter občutljivostjo. Želeli se boste približati stvarem, ki jih čutite, vendar boste preveč nemirni, da bi lahko zbrano sledili toku, ki vam prinaša osebni napredek. Nikar se zopet ne ustavljajte tam, kjer ste se ravno pred kratkim že močno opekli. Če nekaj čutite, se čim prej soočite. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Težje naloge se boste lotili na zelo premišljen način. V domačem okolju vas bodo opozorili, da delate majhne napake, čeprav se boste na koncu o vsem pogovorili. 

BIK 
Nobene potrebe ni po tem, da bi komplicirali, zato kljub luni v raku poiščite spontano rešitev. Zavedali se boste lastnih šibkih točk in pomanjkljivosti, zato se boste raje zadržali. 

DVOJČKA
Pustili boste odličen vtis, saj vam bodo ugajali klepeti, ki prinašajo s sabo simpatično spontanost. V domačem okolju, še posebej v odnosu s starejšimi, boste morali biti premišljeni. 

RAK 
Poiskati boste morali pravo smer na področju čustev. V kolikor boste iznajdljivi, sledi napredek v ljubezenskem odnosu. Polni boste raznih prebliskov, ki jih boste tudi udejanjili.

LEV
Nekaj vam bo odvzelo kar precej časa, zato boste zamudili priložnosti za zanimivo soočenje. Urejeni družinski odnosi vam omogočajo, da se boste tokrat pravilno odločili.

DEVICA 
Razpoloženi boste za brskanje po spletu, čeprav bo opravkov ogromno. Pri kočljivih družinskih zadevah dobro odprite oči, saj boste z luno v raku utrujeni ali brez prave energije. 

TEHTNICA 
Ne izpostavljajte se, dokler ne boste ugotovili, kaj se z določeno osebo dogaja. Prav tako se boste malce vznemirili, ko boste na spletu prebrali nekaj, kar vam ne bo všeč. 

ŠKORPIJON 
Tudi če ste v težavah, se ne obremenjujte, saj vam lahko tisti, ki so vam blizu, v veliki meri pomagajo in svetujejo s svojimi izkušnjami. Sprejmite nasvete, saj bodo zlata vredni.

STRELEC 
Zaradi energije lune v raku tokrat nikakor ni pravi trenutek za dolgoročne načrte in prevelike zahteve. Lahko bi naleteli na nekaj zoprnega, kar vam ne bo najbolj všeč. 

KOZOROG 
Nekdo od domačih bo jasno in glasno pokazal, da ne namerava popustiti. Tudi ko boste prepričani, da ste pripravljeni na nove zanimive dejavnosti, ostanite še nekaj časa mirni in zbrani.

VODNAR
Na trenutke boste v določeni situaciji neučakani, čeprav vas nekdo prepričuje, da ni razlogov za paniko. Umirili se boste le ob predlogih družinskega člana, ki bi se vam rad opravičil. 

RIBI 
Zaradi občutljivosti, ki jo prebuja luna v raku, se vam bo zdelo, da se nekaj preveč intenzivno zapleta in vse skupaj vas lahko naredi nekoliko nervozne. Dvignite glavo in prebudite pogum.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.