Dnevni horoskop za soboto, 5. februarja 2022

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Hitre odločitve, pogumne ter napredne misli in spretno izražanje vam prinašajo dobro energijo.
Oglej si celoten članek

Zastavili si boste velike cilje, pri tem ne boste niti malo analitični ali zadržani. Težko pa se bo prilagajati, saj bo poudarjeno individualno delovanje, tudi ego bo nekoliko povišan. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Dobre volje in zadovoljni se tokrat, ko vas bo vodila luna v vašem znamenju prepustite razvajanju in ljubkovanju. Začutili boste, da ste drugačni od večine, in všeč vam bo da izstopate. 

BIK
Tudi če vas bo priganjalo delo, se zaradi vpliva optimistične lune v ovnu ne boste preveč obremenjevali. Zato boste čutili v sebi umirjenost in ubranost. Tudi v ljubezni prihaja sreča.

DVOJČKA
Utrujenost, ki bo prisotna na psihičnem področju, bo rezultat tega, da ste že nasičeni od določenih situacij, ki se nikamor ne premaknejo. Več pozornosti boste namenili skrbi za bližnje.

RAK
Če niste povsem prepričani, na katero stran bi stopili, je svoje mnenje bolj modro obdržati zase. V vas bo zaradi vpliva lune v ovnu dovolj diplomata, da boste prenesli morebiten pritisk.  

LEV
Pomembna oseba bo končno prikimala, kar vas bo morda celo presenetilo. Znali se boste soočiti ter pogovoriti o vsem, kar vas v notranjosti bremeni. Omenili boste tudi željo po napredku.

DEVICA
Notranje boste zelo bogati, vendar tega ne boste pokazali pred zunanjim svetom, da ne bi bili razočarani in čustveno ranjeni. Nekdo se zelo trudi in išče recepte, kako vas spraviti v slabo voljo. 

TEHTNICA
Da se izognete napetosti, ki jo prebuja luna v ovnu, spreglejte napake srčne osebe. Priznanje, da ljubite iz vsega srca, bo osrečilo ljubljeno osebo in poglobilo čustva, zato z besedami ne skoparite.

ŠKORPIJON
Z luno v ovnu boste na področju čustev polni optimizma, še posebej tisti, ki ste pred kratkim začeli razmerje. Najbolj pomembno vam bo, da skupaj preživita nekaj kvalitetnega časa.

STRELEC
Ker zopet ne boste čisto prepričani vase, boste spremenljivega počutja. Poskusite čim prej pozabiti na neprijeten dogodek in premislite, kako bi lahko družinske odnose izboljšali.

KOZOROG
Počutje bo stabilno. Izogibajte se položajem, v katerih bi lahko prehitro izgubili živce. Usmerjajte se tja, kjer ste lahko čim bolj produktivni, poskrbite pa tudi, da bo vaš trud tokrat opažen.

VODNAR
Prisluhnite svojemu instinktu, saj zagotovo ni potrebno, da bi se razburjali za vsako malenkost. V kolikor boste delovali zbrano, se bodo zadeve začele urejati tako, kot vam ustreza.

RIBI
V ljubezni sledi presenečenje, ki vas bo razveselilo. Nikar pa se brezglavo ne spuščajte v pomembne razprave v domačem okolju, saj bi se vsi skupaj lahko znašli v konfliktu.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.