Dnevni horoskop za soboto, 29. julija 2023

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Svoje dobro razpoloženje boste želeli deliti, zato izkoristite energijo optimizma, velikodušnosti in sreče.
Oglej si celoten članek

Stvari, ki jih boste sedaj začeli, bi morale biti v prihodnosti uspešne, saj bodo v celoti temeljile na dobrih namenih. Vpliv današnjega dne lahko poveča čustveno občutljivost ter stopnjo zmedenosti. Zaznavali boste misli in občutke drugih, zaradi tega boste želeli svetovati, tudi če vas za nasvet ne bodo prosili. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Poskušali boste zmagati na vseh področjih, vendar ne bodite presenečeni, če se bo tik pred zdajci vse skupaj zakompliciralo. Z malo več taktike in dobre volje vam bo uspelo ohraniti optimizem.

BIK 
Nekdo, ki vas bo zamoril z negativnimi opazkami, vam naj ne vzame veselja, saj ste tokrat na določeno zadevo odlično pripravljeni. Vse, kar je negativno, boste z lahkoto postavili na stranski tir. 

DVOJČKA 
Ker boste z luno v strelcu navdušeni, presenetite bližnje s kakšno manjšo gesto. Na poti do nepričakovanega uspeha vas bo nekdo želel zmotiti, vendar neuspešno, saj boste vztrajali do konca. 

RAK 
Skrbi in obremenitve bodo odveč. Z veseljem boste zaključili zahtevni projekt, povezan z domačim okoljem. Počutje bo uravnovešeno in stabilno, tudi zvečer, ko si boste zaželeli strasti.

LEV 
Izredno tehtno boste sprejemali odločitve, predvsem tiste, ki so povezane z bližnjimi. Izžarevali boste samozavest in dobro voljo, prav tako boste znali razvedriti žalostne in osamljene. 

DEVICA 
Nikar ne hitite preveč in ne prehitevajte, pred vami je dovolj časa, da se lahko pravilno odločite. Zaupajte predvsem šestemu čutu, le tako tudi v prihodnjih dneh ne boste imeli težav. 

TEHTNICA  
Na področju ljubezenskega življenja prehajate v obdobje večjih sprememb, ki so lahko dvomljivega značaja. Poglobite se v svet svojih pričakovanj in izluščite pravo bistvo, ki vodi v napredek.

ŠKORPIJON 
Poslušajte nasvet starejšega prijatelja, ki ima mnogo izkušenj, kar vam lahko veliko pomaga, da se pravilno odločite. V večernih urah, ko boste bolj umirjeni in željni nežnosti, prihaja več romantike.

STRELEC 
Marsikaj bo v domačem okolju odvisno od vas, zato ne iščite vzrokov za prepir. Pasivnost se vam prav tako ne poda, zato se raje odločite za več razgibane komunikacije, s katero boste vse skupaj popestrili.

KOZOROG 
Privoščite si čim več gibanja in sprehodov v naravi, saj čutite posledice čezmernega sedenja in nezdrave prehrane. Prebudite tudi svoje čute ter nekomu, ki vam veliko pomeni, izpovejte svoja čustva.

VODNAR 
Najbolj boste razpoloženi za potovanja in druženja. Tudi če boste samo raziskovali po spletu in razmišljali, kam bi se lahko v prihodnosti podali, se boste v trenutku boljše počutili.

RIBI 
Zalotili se boste, da vam misli uhajajo k stari ljubezni, ki je že zdavnaj za vami. Raje se usmerite v trenutno situacijo, ki prav tako zahteva soočenje. Poskrbite, da dobite odgovor na pomembno vprašanje.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.