Dnevni horoskop za soboto, 23. septembra 2023

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Druženje vas bo vznemirjalo, saj bodo misli preveč intenzivne, da bi jih delili.
Oglej si celoten članek

Sami s sabo v svojem kotičku lahko pridete do vseh odgovorov, po katerih že nekaj časa hrepenite. Zaupajte notranjemu instinktu, saj vas ne glede na vsebino vodi k pravim odločitvam. V negativnem smislu se bo nakopičilo veliko skrbi in obremenitve, vendar bo ljubezen tista, ki vas bo navdihovala. Najboljše počutje se vam obeta ob ljubljeni osebi ali v domačem okolju, čeprav bodo vsi bolj previdni. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Ne morete rešiti vsega naenkrat, čeprav vas spremlja vztrajnost, ki jo bo energija lune v kozorogu še dodatno podkrepila. Doma se pomembna zadeva razpleta, vendar zelo počasi. 

BIK 
Nekdo vas bo presenetil s svojo izjavo, ki bo zelo globoka. Ker boste želeli uspeti za vsako ceno, boste pripravljeni izdati tudi nekatera svoja načela ali prekršiti določena pravila. 

DVOJČKA 
Nič ne bo tako zanimivo kot v preteklih dneh, zato pričakujte upad navdušenja. Močno boste razpeti med željami in dolžnostmi, na katere ne boste mogli kar tako pozabiti. 

RAK 
Napetost bo tako močna in moteča, da boste verjetno pobegnili v brezdelje. V ljubezni ste lahko mirni, saj boste dobili dokaz od osebe, ki očitno nima razlogov, da bi kar koli prikrivala. 

LEV 
Napad smeha se bo prebudil v napačnem trenutku, ko bi morali molčati in počakati. Iskrenost in dobre namere nekoga, v katerega že dlje časa po tihem dvomite bo pod vprašajem.

DEVICA 
Določene težave vas močno obremenjujejo, zato se ustavite in si vzemite nekaj trenutkov samo zase.  Obnovite družinski odnos, ki ste se mu zaradi lastnega strahu odrekli. 

TEHTNICA 
Kljub trdi energiji lune v kozorogu boste bolj prepuščeni sanjarjenju. Z ljubeznijo danes ne boste imeli težav, saj boste v mislih zadovoljni s svojo idilo oziroma uspešno odločitvijo. 

ŠKORPIJON 
V družbi dobrih prijateljev se boste počutili izpopolnjeno. Pokličite tisto osebo, ki vas zna najboljše nasmejati in poslušati. Dvomi in negativni občutki počasi postajajo neznanka.

STRELEC 
Znašli se boste na mestu, kjer žal ni poti nazaj. Bliža se pomembno soočenje, kljub temu ne bodite nervozni, saj se bo vse skupaj razpletlo dobro, celo predobro za vaš okus.

KOZOROG 
Nekoga bi radi oblikovali po svoje in pri tem boste trdno prepričani, da imate prav. Ne bodite tako enostranski, delate prav to, česar pri drugih ne marate, zato je čas, da se ustavite.

VODNAR 
Čas je, da nekomu, ki vam že dlje časa prebuja dvome, poveste svoje, v nasprotnem vas bo še naprej mučilo. V ljubezenskem odnosu boste močni, saj čutite, da ste nekoga prepričali. 

RIBI 
Kljub dobri volji, ki vas bo spremljala, ostanite na preži, pazite, kaj boste povedali nekomu od domačih. Če niste povsem zadovoljni s pogoji nekega dogovora, se preprosto umaknite.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.