Dnevni horoskop za soboto, 23. julija 2022

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dovolite si čutiti, ljubiti, biti radovedni in spontani.
Oglej si celoten članek

Če se pojavijo negativne misli, jih boste hitro sposobni zatreti in preoblikovati v nekaj pozitivnega. Ljubezenske zadeve bodo obarvane z barvito in strastno energijo, zato se ne bojte, da bi vam bilo v medsebojnih odnosih dolgčas. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ljubezensko področje bo zaradi vpliva lune v dvojčkih obarvano z razigranim pristopom in novimi dogodivščinami. Samski ovni boste deležni zanimivega poznanstva ali povabila.

BIK
Na področju partnerskih odnosov bo treba zadeve jemati bolj resno. Prilagajanje vam ne bo najbolj ustrezalo, kar vas lahko popelje v krajšo fazo nezadovoljstva.

DVOJČKA
Nikar se ne izogibajte potrpežljivosti, ki bo nujno potrebna, če boste želeli ohraniti mirne in harmonične odnose, še posebej v domačem okolju, ko bodo od vas neprestano nekaj pričakovali.

RAK
Odnosi bodo zaradi lune v dvojčkih, ki na plano vabi radovednost bolj izpostavljeni. Brez odvečne razlage in brez slabe vesti se boste odločali v svoji smeri in nizali predlog za predlogom.

LEV
Prišli boste do nenavadnih zaključkov, ki vas bodo vsaj delno razbremenili. Nekoliko manj ugoden bo dan na področju posla in finančnih zadev, saj se ne boste znali v miru odločiti.

DEVICA
Radovednost in igrivost, ki ju prebuja luna v znamenju dvojčkov bosta razlog za razposajeno delovanje in dobro voljo na vsakem koraku. Tudi ljubezenske iskrice se počasi prebujajo.

TEHTNICA
Spoprimite se sami s sabo in se raje, namesto da neprestano tehtate in analizirate, za nekaj ur podajte v naravo. Na misel vam bodo prišle zadeve, ki ste se jim do sedaj nekako izmikali.

ŠKORPIJON
Zaradi lune v dvojčkih boste razdražljivi in pripravljeni na boj z okolico. Nikar ne pretiravajte, saj v tem primeru sledijo zamere, ki imajo lahko celo dolgoročen predznak.

STRELEC
Nastopili boste samozavestno in pogumno. Tokrat se odlične možnosti za nova poznanstva nakazujejo tudi tistim strelcem, ki ste že dlje časa samski in celo malce obupani.

KOZOROG
Čez dan, ki ga bo polepšala luna v dvojčkih, se bodo ves čas pojavljale drobne malenkosti, ki vas bodo vznemirjale v pozitivnem smislu. Uporabite iznajdljivost!

VODNAR
Z ugodno energijo si boste pogumno izborili naklonjenost osebe, ki vam je všeč že dlje časa, pa ste nekoliko oklevali. Obeta se vam nekaj prijetnih trenutkov, ki jih boste še dolgo ohranili v spominu.

RIBI
Dobro premislite o nečem, kar vam je bilo v zadnjem času ponujeno in se nekoliko posvetujte z osebo, ki ji lahko zaupate. Nikar ne sklepajte prehitro, saj bi lahko kasneje obžalovali.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:55 23. Julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doama plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.