Dnevni horoskop za soboto, 21. septembra 2024

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Čeprav bo vse delovalo počasi in nejasno, se lahko z osredotočenimi koraki zavihtite višje in ujamete pravo priložnost.
Oglej si celoten članek

Prisluhnite tišini in tistim željam, ki vam že dlje časa švigajo po mislih, pa do sedaj niso prodrle. Nikjer ne piše, da morate vse postoriti sami, zato sprejmite pomoč in ne razmišljajte, kdo bi vas lahko le izkoristil. V pomoč vam bo sodelovanje s podobno mislečimi, saj boste začutili, da ste dobro sprejeti. (Vir: Horoskopi.si)
 
OVEN
To, da morate vse postoriti sami, bo precej nehvaležna naloga, ki lahko nekaterim celo pokvari dan. Morda je težavno to, da se ne želite prilagoditi tistim, ki razmišljajo drugače.

BIK
Vse vam bo šlo z energijo lune v svojem znamenju dobro od rok, zato lahko pričakujete pohvalo. Uspelo vam bo, da se boste končno otresli starih bremen, povezanih s čustvi.

DVOJČKA
Zdelo se vam bo, da se vam je po dolgem času zgodilo nekaj lepega, zato boste lahko zadihali bolj samozavestno. Glede ljubezni in srečanja ne boste več tako zelo zadržani.

RAK
Pripomba, ki jo boste slišali, bo prebudila občutek, da bi nekaj morali spremeniti. Vprašajte se, kaj je vzrok slabega počutja ter občasnega samopomilovanja, in ga skušajte razčistiti. 

LEV
Razveselilo vas bo nekaj prijetnih naključij na področju ljubezni, prav tako boste polni zanosa in želje po strasti. Energija lune v biku prinaša predvsem stabilno delovanje.

DEVICA
Poskusiti ni greh, vendar boste poraz težko preživeli, zato se že prej pripravite, da se lahko razvije ena ali druga možnost. Pogumno boste stavili na pregovor, da upanje umre zadnje.

TEHTNICA
Čeprav nenehno zamujate boste z luno v biku, ki prebuja realno usmerjeno delovanje, naredili, kar od vas pričakujejo. Nastopite z optimizmom, le tako se bodo pričakovanja uresničila. 

ŠKORPIJON
Občutek, da vas določeni ljudje zadnje čase zapostavljajo, zagotovo ni prijeten in ne pomaga k dobremu razpoloženju. Nikar se ne oddaljujte od rešitve, obenem pa spremenite taktiko.

STRELEC
Nekdo vas preveč obremenjuje s svojimi neprestanimi pripombami, zato lahko pozabite nase in nekaj, kar ste si še pred kratkim obljubili, da boste storili samo zase.

KOZOROG
Čim več časa preživite v družni prijateljev, saj vam bo koristilo v smeri boljšega počutja ter pri premagovanju težav z zdravjem, ki se bodo pojavljale. Naj vas ne obremeni preveč bolečina na področju hrbtenice.

VODNAR
Nasičeni boste in notranje nemirni, zato vas bo energija bika, ki zna biti ležerna, potegnila v svet iskanja boljših priložnosti. Z veseljem se boste prepustili žvrgolenju ptic.

RIBI
Naj vas ne bo strah, da bi, ko boste nekomu nekaj predlagali, zopet naredili napako. Izkušnje so vas pred kratkim že naučile, da morate nekoliko bolj zaupati vase in svoje odločitve. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.