Dnevni horoskop za soboto, 19. oktobra 2024

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ideje bodo domiselne, z njimi se lahko kreativno izrazite ter napolnite osebnost z dobro energijo.
Oglej si celoten članek

Vztrajnost, ki vas bo objemala, se lahko čez dan zaradi konjunkcije med Luno in Uranom izniči. Težje se boste prilagodili, z veseljem pa boste predlagali nekaj drugačnega, s čimer lahko vse skupaj popestrite. Hrepeneli boste po druženju in argumentiranju, vendar bodo misli kljub temu usmerjene bolj v podzavestne vzgibe. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Zaradi raztresenosti, ki jo bo povzročila bliskovita informacija, vam bodo zadeve kar naprej uhajale izpod nadzora. To bo le trenutna šibkost, ki se bo že zelo kmalu razblinila.

BIK
Napnite vse svoje diplomatske sile, da, ko vas bo nekdo zelo razjezil, izbruhnete čim bolj milo. Če ste se v zadnjem času zapletli v večje konflikte, se bodo le ti stopnjevali še naprej.

DVOJČKA
Polni optimizma in pričakovanj se boste odločili, da nekoga prijetno presenetite. Pogumna poteza bo plod pravilnih odločitev ter občutka, da želite narediti nekaj dobrega. 

RAK
Skrbno boste preučili situacijo v kateri se boste čisto po naključju znašli in si ustvarili svoje mnenje. Obdajali vas bodo različni ljudje, vsak pa bo nosil s sabo svojo zgodbo.

LEV
Možnosti za pogovor bodo okrnjene, umakniti se tudi ne bo smotrno, saj vas spremlja občutek, da bi se bilo treba z nekom zaradi ponavljajočih zapletov končno soočiti.

DEVICA
Nasmešek na obrazu bo zagotovilo, da ste sposobni doseči vse in še več. Naredite nekaj za svojo dušo, ki hrepeni po prebiranju literature in raziskovanju zanimivih tematik na spletu. 

TEHTNICA
Prihajajo svobodne odločitve, ki lahko marsikoga, ki je tesno povezan z vami, malce zmedejo. Boljše počutje boste dosegli, če se boste podali v kakšno športno dejavnost na prostem.

ŠKORPIJON
Zaradi nihanja razpoloženja se lahko znajdete pod rahlim pritiskom, rešili se boste, če boste uporabili iznajdljivo plat osebnosti, ki vas nikoli ne pusti na cedilu. Zvečer boste potrebovali mir.

STRELEC
Nepričakovani zapleti vas bodo obdali z nemirom, ki ga boste, kljub temu da so vas vajeni, da ste vedno flegmatični ter optimistični težko prikrivali. Lažje vam bo po prijetnem pogovoru.

KOZOROG
Če imate namen nekomu nekaj povedati, boste to storili povsem odkrito, saj ste siti raznih izkrivljenih informacij in neiskrenosti. Samozavest, vas bo rešila v pravem trenutku.

VODNAR
Tudi če se bo nekdo, ki je sam s sabo nezadovoljen besedno spravil na vas, boste zaradi umirjene vibracije, ki jo bo ustvarjala luna v znamenju bika, ostali vljudni in diplomatski.

RIBI
Na področju ljubezni lahko z energijo lune v znamenju bika pričakujete boljše počutje in razumevanje. O nezadovoljstvu ne bo niti sledu, saj se boste končno odločili, da zaupate.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.