Dnevni horoskop za soboto, 10. septembra 2022

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prihaja vpliv Polne lune, Merkur se prične gibati retrogradno, zato večjih premikov in izredno pozitivnih rešitev raje ne pričakujte.
Oglej si celoten članek

Če vas bo vse skupaj preobremenilo, je najboljša rešitev, da se umaknete v svoj svet in počakate, da zoprna energija naredi svoje ter se umakne. Z raznimi pripombami drugih se ne obremenjujte, najbolje je, da jih ignorirate. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Kljub vplivu Polne lune boste polni iskrivih idej, ki jih tokrat ne boste zadrževali zase. Nasmeh vam je skorajda zagotovljen, saj boste tako zelo prepričani vase, da vas nič ne bo razjezilo.

BIK 
Prebudite izvirne misli, ki vas bodo spodbudile, da boste naredili v svojem življenju večji korak. Včasih se splača tudi tvegati, razmislite o tem, čeprav ni v vaši navadi.

DVOJČKA 
V enem trenutku boste zaradi Polne lune neustavljivi, v drugem trenutku pa apatični in zaradi tega lahko trpijo tisti, ki so vam najbližji. Poskusite se dogovoriti in notranje umiriti.

RAK 
Bolj, kot boste hiteli na vse konce in kraje, bolj vam bo zmanjkovalo prostih uric. Ustavite se in začnite živeti bolj premišljeno, v svoji harmoniji, kar zaradi Polne lune ne bo enostavno.

LEV 
Počnite nekaj neobičajnega. Pogovor bo pravo zdravilo za vašo dušo. Opazili boste, da vas bodo, ko pokažete izvirnost in svoj pravi razigrani obraz boljše sprejeli.

DEVICA 
Nekaj vas bo zaradi vpliva Polne lune zmedlo, morda še bolj, kot si želite priznati. Ostanite na zlati sredini, tako doma kot tudi z ljubljeno osebo. Najboljše bo, da pozabite na nesporazume. 

TEHTNICA 
Da premagate napeto energijo Polne lune, se povežite s svojim notranjim jazom, raziskujte, tudi če boste naleteli na kakšne temne plati, naj vas to nikar ne upočasni.

ŠKORPIJON 
Namenite več časa športu in daljšim sprehodom. Še zlasti, če ste v preteklih dneh pretiravali. V ljubezni vas moti nekaj, o čemer zaenkrat še niste pripravljeni spregovoriti.

STRELEC 
Če boste predolgo razglabljali o sebi, vas čaka začasno oddaljevanje od osebe, ki vseeno razmišlja o tem, da želi ostati povezana z vami. Počakajte z večjimi premiki, da vam ne bo žal.

KOZOROG 
Odločili se boste za čiščenje misli, v smeri, da boste pripravljeni na nove energije, ki prihajajo po Polni luni in se jih že veselite. Lažje vam bo, ko si boste nekaj po tihem priznali.

VODNAR 
Prihaja notranji nemir, ki se ga boste težje kot običajno znebili. Lahko se znajdete tudi v kakšnem konfliktu, zato raje ostanite v ozadju, da vsega skupaj preveč ne zakomplicirate.

RIBI 
Imate manj fizične energije, preveč se zanašate na druge kar vas ne vodi k zadovoljstvu. Izpustite iz svojega življenja nekaj, kar vas že dlje časa močno obremenjuje.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.