Dnevni horoskop za ponedeljek, 6. novembra 2023

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prebujata se analitičen pristop in želja po temu, da se vse na področju dela in financ reši v pravi smeri.
Oglej si celoten članek

Čustvena pot bo na trenutke naporna, vendar to ne bo pokvarilo tistih prijetnih trenutkov, ki jih boste spustili v svoj svet. Odločite se, ko boste popolnoma prepričani, da delate prav. Negativen trenutek, ki ga boste nekateri deležni, bo minil zelo hitro. Želeli se boste soočati, izmenjavati mnenja ter prodreti na kariernem področju. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Namesto neposrednega pristopa k iskanju tega, kar želite, boste tokrat izbrali bolj pasiven pristop. Če se z nečim ne počutite čustveno povezani, ne boste ukrepali, ampak se boste umaknili.

BIK
Poudarjali boste stabilnost in udobje, zato se boste izognili vsemu, kar lahko poruši vaše ravnotežje. Zalotili se boste, da svoja čustva zadržujete v sebi, kar lahko povzroči, da postanete nezadovoljni.

DVOJČKA 
Podarjena vam bo priložnost, da skrbno okrepite povezavo s preteklostjo in družinskimi vrednotami. Prihaja želja, da naredite bolj smiseln, nežen in udoben korak v prihodnost.

RAK
Vijugali in raziskovali boste le tam, kjer poznate razporeditev. Zelo odkriti boste pri najmanjših stvareh, vendar se boste spretno izogibali sprejemanju večjih življenjskih odločitev.

LEV
Vzdušje bo zelo mirno, morda se bo sprva zdelo celo dolgočasno, vendar je to priložnost, ko bi si morali vzeti čas in se sproščeno prepustiti čustvenim vibracijam. Sprejmite nežno energijo.

DEVICA
Vaš občutek za čas bo odvisen od sposobnosti, da se čim bolj spontano prilagodite čustvenim vibracijam. Prihaja tudi preveč pasivnost v situacijah, ki zahtevajo direktno soočenje.

TEHTNICA
Če ste z nekom v sporu, nikar ne kopičite jeze, saj lahko kasneje pride do še večjega izbruha. Hrepeneli boste po čustveni iskrenosti, zato boste takoj zaznali nesoglasja ter laži.

ŠKORPIJON 
Najboljše se boste z energijo lune v znamenju leva počutili, če se boste popolnoma prepustili zanimivemu toku. Če vam ne bo do nečesa, se umirite, dokler se zopet ne boste dobro počutili.

STRELEC
Čas je, da vzamete svoje kladivo in žeblje, da lahko začnete ali dokončate vse, kar je povezano z delom. Sprememba tokrat ne bo nekaj, kar se zdi zelo enostavno, zato se čim bolj zberite. 

KOZOROG 
Motilo vas bo, če boste morali karkoli pomembnega storiti sami. Nikakor ne boste želeli zaradi energije lune v znamenju leva, ki vas postavlja v ospredje biti prepuščeni tujim prizadevanjem.

VODNAR
Ker boste zelo entuziastični, najprej zadihajte in se ohladite, preden impulzivno izrazite svoja čustva. To preprosto dejanje, da se umirite, preden skočite, vam bo dolgoročno prihranilo veliko drame.

RIBI
Skušajte premisliti, preden spregovorite in se izogibati besedam, ki bi jih lahko v prihodnosti obžalovali. Prav tako lahko izgubite potrpljenje, če se nekdo ne bo takoj odzval na vaša sporočila.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.