Dnevni horoskop za ponedeljek, 3. aprila 2023

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
S prehodom Merkurja v znamenje bika se za nekaj časa umika kaotično delovanje ter razmišljanje.
Oglej si celoten članek

V mislih bodo prisotne številne ideje in kreacije, ki jih boste lažje popeljati k realizaciji. Nikar se ne poslužujte rešitev, ki se odvijajo preko splošnih pravil, saj vam ne prinašajo ugodnih rezultatov. Vodila vas bo iskrena energija, ki se bo lepo prepletala tudi na ljubezenskem področju. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Razveselili se boste drobnih malenkosti, saj vas bo v ozadju spremljal občutek, da je v vašem življenju trenutno skoraj vse na svojem mestu. Ne pozabite pa urediti področja financ.

BIK
Zaupanje vase bo zaradi energije lune v devici nekoliko okrnjeno, vendar to ni razlog, da bi v zanimivi situaciji odnehali. Naj vas vse skupaj motivira do te točke, da boste z veseljem nadaljevali.

DVOJČKA
Zakaj si ne bi enkrat za spremembo pričarali dneva čisto po svojem okusu. Vrnite se tja, kjer ste se nazadnje čudovito počutili, morda se vam bo vse skupaj ponovilo v ugodni smeri.

RAK
V krogu družbe bo nekaj novosti, s katerimi se zaradi energije lune v devici ne boste strinjali, zato se boste tudi postavili zase. Marsikdo tega ne bo sprejel, vendar se s tem ne boste obremenjevali.

LEV
Znova premislite o tem, zakaj si nikakor ne najdete dovolj časa za prijetne dejavnosti in počitek, po katerem tako zelo hrepenite. Veliko stvari bo potekalo zelo hitro, zato ne boste imeli časa za kakršne koli dvome.

DEVICA
Z luno v vašem znamenju se ne boste sposobni prilagoditi, kaj šele, da bi spremenili svoje prvotne načrte. Sedaj boste usmerjeni v konkreten cilj, za katerega ste prepričani, da bo uspešen. 

TEHTNICA
Poslovno področje bo zaradi lune v devici, ki prebuja analitičen pristop zahtevalo veliko zbranosti in vztrajnosti. Če se pojavijo napetosti v odnosu z nadrejenimi, bo vse odvisno od vas. 

ŠKORPIJON
Pri delu in težjih nalogah boste tokrat zbrani in predvsem se ne boste pustili motiti raznim opravljivcem, ki bodo želeli krasti vaš čas. Bolj previdi bodite le pri srečanju z osebo iz preteklosti. 

STRELEC
Ne pretiravajte z besedami in pripombami, temveč najprej prisluhnite in poskusite ugotoviti, kaj lahko od nekoga, ki vam na prvi pogled deluje zanimivo v resnici sploh pričakujete.

KOZOROG
Ne potrebujete celotne podpore, morda le kakšno lepo besedo ali namig. Nič vam tokrat ne bo pretežko zato vas bo pohvalil nekdo, ki vas očitno ves čas spremlja in opazuje.

VODNAR
Marsikaj je na vaši strani, zato storite s pomočjo marljive energije, ki jo prebuja luna v devici nekaj konkretnih korakov. Razveselili se boste srečanja, o katerem že nekaj časa razmišljate. 

RIBI
Na vrsto boste prišli tudi tisti, ki ste samski, saj si boste na vsak način želeli lepih trenutkov. Sreča vam bo naklonjena, če boste dovolj pogumni ter pripravljeni na nove začetke.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.