Dnevni horoskop za ponedeljek, 28. oktobra 2024

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Hladna in v materialne zadeve usmerjena energija bo motivirala tudi najbolj zaspane in utrujene.
Oglej si celoten članek

Znali si boste narediti dober načrt ter poskrbeti, da bo vse, kar je pomembno delovalo v pravi smeri. Preverjali boste zadeve preteklih dni, v smeri, da bi lahko mirno nadaljevali, ne da se v mislih ozirate nazaj. Odnosi bodo stabilni, razna razčiščevanja pa ne bodo najboljša izbira, saj globokega bistva verjetno ne boste izvedeli. Najboljša izbira bodo odločitve, ki jih bo skoval razum. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Neprestani opravki in obveznosti, ki jih prinaša vibracija lune v devici, vas bodo usmerili k tehnikam za umiritev. Delujte raje brez pretiranega tuhtanja, le tako se boste lahko sprostili.

BIK
Prišli boste do zanimivih zaključkov, ki vas bodo na področju kariere in denarja razbremenili. Določenim stvarem se boste morali odreči, v nasprotnem primeru se boste znašli v nesporazumu.

DVOJČKA
Ker boste z energijo device notranje nemirni, se ne boste znali v miru odločiti. Preveč se v zadnjih dneh ukvarjate z nečim, kar se vas dejansko ne tiče, zato čim prej izpustite tuja bremena.

RAK
Presenetite se s kakšno drobno malenkostjo in zaživeli boste bolj sproščeno, prav tako se boste v odnosih lažje prilagodili, če si boste nadeli nasmešek. Finančno stanje bo stabilno.

LEV
Obljuba, o kateri ves čas razmišljate, se vam bo izpolnila takrat, ko boste naredili pogumen korak. Nehajte neprestano analizirati vsako zadevo, raje iznajdljivo stopite iz faze nervoze. 

DEVICA
V ospredje stopa zaradi lune v vašem znamenju materialna plat, zato se boste na lestvici uspešnosti želi prebiti čim višje. Tokrat se na druge in na njihove pripombe ne boste ozirali.

TEHTNICA
Radovednost bo razlog za razposajeno delovanje in dobro voljo na vsakem koraku. Tudi ljubezenske iskrice se bodo zanetile ravno v trenutku, ko boste želeli nad nekom morda celo obupati.

ŠKORPIJON
Varujte se morebitnih konfliktov s sodelavci in nadrejenimi, še posebej tisti, ki ste po naravi bolj občutljivi. Nastopali boste malce zmedeno in brezglavo, zato pazite na način izražanja.

STRELEC 
Nečesa pomembnega ne razumete na pravi način, zato preden se odločite, zberite vse potrebne informacije. Čim prej se brez drame umaknite od nekoga, ki vas ves čas provocira.

KOZOROG
Ustvarite si realen pogled na situacijo, prav tako skušajte kljub nezbranosti upoštevati vsa pomembna dejstva, ki se bodo nizala. Na področju čustev boste končno premagali vse dvome.

VODNAR 
Sprejeti boste morali več pomembnih odločitev, zato s pomočjo energije lune v devici vse skupaj temeljito analizirajte, ko boste sprejemali končno odločitev, pa zaupajte predvsem sebi.

RIBI
Razveselile vas bodo pohvale, ki se bodo nanašale na karierno področje. Zasebno življenje bo od vas zahtevalo poglobitev, na katero pa, zaradi raznih dvomov v bistvu še niste pripravljeni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.