Dnevni horoskop za ponedeljek, 15. novembra 2021

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zanimalo vas bo vse, kar je nepredvidljivo in vznemirljivo.
Oglej si celoten članek

Težje se boste zbrali in umirili, lažje pa se boste usmerili v kakšno pogumno odločitve, tudi če boste zato potrebovali večjo mero tveganja. V negativnem smislu se lahko pojavite brezobzirnost in želja po prevladi, ki pa jo bo, če želite umirjeno delovati, treba utišati. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Zaradi lune v vašem znamenju je pravi čas, da se povežete s tistimi, ki bodo pomembno vplivali na razpoloženje znotraj delovne skupine in vam omogočili utrditi položaj v njej.

BIK
Pohvala, ki je niste pričakovali, bo razbohotila domišljijo. Se že vidite v boljši situaciji, a treba vas je posvariti, da ostanite še nekaj časa na trdnih tleh, saj bo treba sprejeti pomembne odločitve.

DVOJČKA
Vaša komunikacija bo kljub luni v znamenju ovna nekoliko vzvišena, s čimer lahko povzročite v odnosih nepredvidljive napetosti. Uporabite nasmešek, ko boste želeli nekaj doseči.

RAK
Bolj intenzivno se boste začeli zavedati novih obveznosti, ki z luno v ovnu prihajajo v vaše naročje. Nikar si ne dovolite, da se vas loti stanje nervoze, saj ste v takšni poziciji neobvladljivi.

LEV
Uporabite svoj trden karakter za dosego obvladovanja lekcij in uspevalo vam bo razrešiti zoprno situacijo. Nasvet, da poskrbite za razstrupljanje organizma, je vreden upoštevanja.

DEVICA
Če ste nezadovoljni, se pozanimajte, poskusite izvedeti, kaj bi lahko spremenili. Morda bo neogibna tudi težja lekcija, ki vam bo ostala v spominu. Poiščite bolj učinkovito pomoč.

TEHTNICA
Počakajte s konkretnimi odločitvami, saj ste zaradi vpliva lune v ovnu preveč nemirni. Prodornosti in moči, da dosegate svoje ambicije in finančne cilje, vam ne bo primanjkovalo.

ŠKORPIJON
Pri delu boste zaradi ugodne lune v ovnu doživeli preboj, ko boste prevzeli pobudo pri uresničevanju svojih ciljev, hkrati pa se boste lahko tokrat zopet zanesli na pomoč drugih.

STRELEC
Obdobje uspeha bo zelo kratko. Izkoristite svoje možnosti in dokažite, da delate prav, saj se vam bo to kasneje vsekakor obrestovalo. Dan, ki bo na plano privabil pozitivne zaznave.

KOZOROG
Glede vsega, kar vam ni najbolj jasno, se tokrat držite nazaj in se najprej pozanimajte. Še vedno bo potekalo razčiščevanje pomembnega odnosa. Bodite odločni in ne podlegajte navideznim pritiskom.

VODNAR
Manjše zdravstvene težave vas tokrat vodijo k razmisleku, da se v zadnjem času prekomerno obremenjujete z zadevami, na katere žal nimate nobenega vpliva. Bolj se boste posvetili zasebnemu življenju.

RIBI
Nikar se ne skrivajte v ozadju, saj le tako ne boste napredovali. Pogumni koraki, ki jih narekuje vpliv lune v ovnu, bodo prava izbira za pot, ki se lahko sčasoma tudi nekoliko oplemeniti. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.