Dnevni horoskop za ponedeljek, 13. junija 2022

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prehod Merkurja v znamenje dvojčkov prinaša kaotično delovanje ter razmišljanje.
Oglej si celoten članek

V mislih bodo prisotne številne ideje in kreacije, ki pa jih bo zaradi pomanjkanja zbranosti težko popeljati k realizaciji. Nikar se ne poslužujte rešitev, ki se odvijajo preko splošnih pravil, saj vam ne prinašajo ugodnih rezultatov. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN
S pomočjo lune v strelcu boste spoznali, da najboljše poti ne vodijo vedno v enaki smeri. Nič ni narobe, če danes zavijete na stransko pot in raziščete nekaj novega in drugačnega. 

BIK
Prihaja več možnosti, zato se ne ustavite le pri tisti edini, ki jo dobro poznate. Še vedno se lahko odločite za zanimivejšo različico, ki vas bo vsekakor prebudila. Pričakujte usklajeno energijo.

DVOJČKA
Ni razlogov, da se sprašujete, kako vas bodo na področju dela sprejeli, saj boste pozitivno naravnani. Pozorno prisluhnite vsem vključenim, ter izpostavite svoje prednosti.

RAK
Občutek nemoči bo z ugodno energijo lune v strelcu popustil. Točno boste vedeli, kaj si želite in kako to dobiti, spretno boste znali delovati tudi na osebnem področju. 

LEV 
Zaradi neprijetnosti, ki se bodo vrstile boste zmedeni ter jezni, vendar boste kljub temu sposobni vrniti milo za drago. Natančno boste pretehtali vse okoliščine in sprejeli dejstva.

DEVICA
Samo določen dogodek ne more spremeniti preteklosti, lahko pa s pomočjo vaše prilagodljivosti, izboljša korake usmerjene v prihodnost. Težje boste razločevali med dobrim in slabim.

TEHTNICA
Mimogrede boste z energijo lune v strelcu kos vsem intelektualnim izzivom. Nagnjeni boste k pretiranemu spletnemu zapravljanju, zato dobro razmislite, preden se po nepotrebnem zaletite. 

ŠKORPIJON
Ni dovolj le dober namen, potrebovali boste tudi vztrajnost. Storite konkretne korake, posebno tam, kjer ste nekoliko v ozadju. Natančnost se vam bo zagotovo obrestovala.

STRELEC
Prevzele vas bodo besede nekoga od sodelavcev, ki vas je zmožen pomiriti in vam vliti več zaupanja. Večkrat ste se v podobnih situacijah opekli, kljub temu vam lahko sedaj uspe.

KOZOROG 
Zasuti boste z delom, vendar boste zaradi ugodne energije lune v strelcu kljub temu zadovoljni. Postorili boste veliko koristnega in poskrbeli, da vaš trud ne bo ostal neopažen. 

VODNAR
Vlaganje vase bo zelo dobra naložba, ki se vam bo kmalu obrestovala. Pripravite se, saj prihajajo dolgo pričakovane spremembe. Posebno pozitivno bo v ljubezni, vendar kljub temu ne pretiravajte. 

RIBI
Prijetna energija vam bo namenjena, če boste zadeve počeli s srcem. Tudi če se bodo določne situacije odvijaje nekoliko drugače, kot si boste želeli, vas to niti ne bo zmotilo.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.