Dnevni horoskop za ponedeljek, 11. aprila 2022

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prehod Merkurja v znamenje bika vas notranje umirja.
Oglej si celoten članek

Prehajate v čas, ko bodo v ospredje stopile karierne in finančne zadeve. Treba se bo zbrati, o vsem skupaj premisliti in nato zadeve popeljati do konca. Ljubezenska čustva bodo stabilna, vi pa močno prepričani vase. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Končno lahko za nekaj časa pozabite na obveznosti, ki so vas bremenile, saj vas bo ves čas navdihovala energija lune v levu. Odprite se in bodite spontani, čaka vas prijetno presenečenje.

BIK 
Z veseljem boste zapravljali, kar vas bo v tem trenutku osrečevalo. Ljubljena oseba vam bo zelo naklonjena, zato vam bo romantično dogajanje še dolgo ostalo v lepem spominu.

DVOJČKA 
Tokrat boste tako pogumni kot v svojih najuspešnejših časih, zato se ne boste se ustrašili ničesar, tudi tveganja ne. Vse skupaj se vam bo kmalu obrestovalo, še posebej na področju financ.

RAK 
Nekatere odločitve se vam ne bodo zdele smiselne, vendar boste zaradi vpliva lune v levu neobremenjeno pluli med nalogami. Uspevalo vam bo vse, česar se boste lotili iskreno.

LEV 
Poslovna storilnost bo pravi razlog za dobro voljo in delovanje nad povprečjem. Posvetite se nalogam, ki vas bodo zadovoljile, saj so vam naklonjene vse možnosti za napredovanje.

DEVICA 
Dobra volja se vam z energijo lune v levu približuje. Zelo boste razposajeni, žareli boste od ponosa in vse kar si boste zamislili se vam bo uresničilo. Tudi na ljubezenskem področju ni na vidiku nobene nevihte.

TEHTNICA 
Če želite, da vas opazijo, nastopajte zelo samozavestno, da se boste izogniti napetemu ozračju. Nekdo bo hotel z vami manipulirati, vendar boste zaradi lune v levu hitro spregledali pravi namen.

ŠKORPIJON 
Dobra volja bo tista, ki vas bo objela, kar se vam bo kazalo na obrazu. Čustvena vsebina, ki bo bogata bo polnila tudi imunski sistem. Odlično počutje vas bo spodbujalo. 

STRELEC 
Odprite srce, saj potrebujete tudi vi, ki se vedno znajdete sami koristen nasvet. Ne pozabite, da vas ima nekdo zelo rad, a se trenutno nahaja v malce težjem obdobju. 

KOZOROG 
Odprlo se vam bo nekaj novih finančnih možnosti, na katere čakate že nekaj časa. Preučite jih in zgrabite za tisto, ki vam bo prinesla največ dobička. Luna v levu vas bo ščitila pred napačnimi koraki.

VODNAR 
Dobro počutje in veliko razumevanja vam prinaša dan, ki bo čisto pa vašemu okusu. Edina težava, ki je boste deležni, bo razdvojenost med tem, kar čutite do sodelavca ali sodelavke. 

RIBI 
Produktivnost se bo obrestovala, zato dobrega počutja ne bo manjkalo. Začnite razmišljati o zasluženem napredku, ki vam resnično pripada. Presenetite nekoga od bližnjih.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.