Dnevni horoskop za petek, 29. julija 2022

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ker bo težko hliniti navdušenje, je pomembno, da sledite svojemu srcu.
Oglej si celoten članek

Hrepeneli boste po stabilnosti v predanem, častnem odnosu. Naravna želja po tem, da ste v središču pozornosti, lahko če je ne boste obvladovali vodi v energijo, ki izčrpava druge. Zavedali se boste, da je lahko življenje zelo zabavno, če si ga znate tako ustvariti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Na poslovnem področju boste vzbujali vtis, da hočete predavati, ter prehiteti vse ostale. Želite le izraziti svoje mnenje, ki pa se ne bo skladalo z mnenjem večine. Pričakujte tudi nekaj glasnih namigov.

BIK
Udarec s strani nekoga izmed domačih vas lahko močno zaznamuje, zato pazite, da ne boste preveč sarkastični in nesramni. Ko boste opazili, da je nekomu hudo, se raje zadržite.

DVOJČKA
Fizična energija bo tista, ki vas usmerja k naslednjim korakom. Vztrajnost lastnih načel vam bo v pomoč, še posebej tistim, ki ste bili v zadnjem času neodločni. Seveda se boste morali zadev lotili premišljeno.

RAK 
Preveč mučite svoje telo. Raje se posvetite lahkotnim gibalnim vajam. Naredite nekaj tudi za svojo dušo, ki hrepeni po prebiranju literature in raziskovanju na splet. Prihajajo svobodne odločitve.

LEV
Zadeve se bodo zaradi vpliva lune v vašem znamenju premaknile v pozitivno smer. Na področju ljubezni boste nezaupljivi, želite si na vsak način razkriti, kaj je v ozadju. Šesti čut vas lahko usmeri.

DEVICA
Katerim interesom že nekaj časa niste posvetili pozornosti? Čas je, da obudite vse tisto, kar vas razveseljuje. Obeta se priložnost, da s pomočjo katere lahko povečate svoje prihodke. 

TEHTNICA
Pozitivno razmišljanje vam bo olajšalo marsikaj, prav tako vas bo vodila želja po soočenjih s tistimi, ki so vam blizu. Nekaj, kar vas že dolgo bremeni, boste sedaj povedali na ves glas.

ŠKORPIJON
Znali boste prepričati s svojo resnostjo, ki ji ne bo primanjkovalo potrebne očarljivosti. Z energijo lune v levu boste želeli stopiti v ospredje ter biti pohvaljeni s strani pomembnih ljudi.

STRELEC
Prijatelji vam bodo, ko se boste odločali o pomembni prelomnici, stali ob strani. Niti usode se bodo razplete v pozitivnem smislu na področju ljubezni, kar vam prinaša osebno razbremenitev.

KOZOROG
Pred vami bo zabaven dan z energijo lune v levu. Sprejeti boste morali več pomembnih odločitev, zato najprej vse skupaj temeljito analizirajte do potankosti. Zaupajte predvsem sebi!

VODNAR
Z brutalno iskrenostjo, ki jo prebuja luna v levu, pridobivate moč. V zasebnih odnosih bo prisotnih manj očitkov kot v preteklih dneh in veliko več razumevanja, kar prebuja občutek topline.

RIBI
Težave z zdravjem bodo odpravljene šele takrat, ko se boste znali povezati s svojim umom in notranjosti ter poiskati pravi vzrok za nastalo situacijo. Ne spotikajte se ob vsako besedo.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.