Dnevni horoskop za petek, 25. avgusta 2023

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Delo bo obarvano z optimističnim razmišljanjem, vsem boste želeli le najboljše, na prvo mesto pa boste znali postaviti sebe in svoje potrebe.
Oglej si celoten članek

Tokrat se ne boste borili na prevlado, ampak se boste raje iznajdljivo prilagodili situaciji in ustregli, če bo to potrebno. Začeli boste hrepeneti po svobodi, neodvisnosti in tem, da uresničite tisto, kar je že dlje časa skrito v ozadju. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Kljub energiji luna v strelcu boste razmišljali zelo poglobljeno, znali boste uporabiti tudi notranje občutke. Dan bo namenjen sklepanju novih načrtov in prebujanju vaše vizije. 

BIK
Včeraj vam nečesa enostavno ni bilo dovolj, zato lahko pričakujete ponovitev zgodbe. Nastopila bo cikličnost v razpoloženju. Odsvetujemo vam nepremišljenost, saj lahko prizadenete tiste, ki so vam blizu.

DVOJČKA
Danes bo za nekatere izmed vas prav poseben dan, zato ne bodite pasivni. Na področju ljubezni in razumevanja bo viden premik naprej. Sledite svojim sanjam, saj se jim samo tako lahko približate.

RAK
Sestanek, ki ste se ga po tihem bali, bo minil brez večjih pretresov in težav, kar vam bo popolnoma pisano na kožo. Iskren pristop, ki ga prebuja luna v znamenju strelca, bo odlična sopotnica.

LEV
Čas je za sprostitev, zato vam odsvetujemo napor oziroma težje delo. Privoščite si malo počitka, saj vam bo dobro del. Energija lune v strelcu vas bo brcnila v kakšno novo dogodivščino.

DEVICA
Zvezde so tokrat na vaši strani, še posebej na področju ljubezni, zato naredite tisti korak, na katerega se sramežljivo že več dni pripravljate. Vezani boste presenečali z mamljivimi predlogi.

TEHTNICA
Nekaj se ne bo izšlo, kot ste predvidevali, skratka postavili vas bodo na nehvaležno drugo mesto. Nekdo bo močnejši od vas, zato bodite diplomatski in se ne spuščajte v boj.

ŠKORPIJON
Kljub optimistični energiji lune v strelcu ravnajte na področju odnosov bolj pazljivo. Odpornost je na nižji ravni, kot ste vajeni. Zaščitite se pred stresom, saj lahko v nasprotnem primeru zbolite. 

STRELEC
Zanimala vas bo nota iznajdljivosti, s katero se boste razbohotili. Tudi tisti s specifičnimi težavami boste veseli, saj vam bo dan naklonjen. Nekdo vam bo pomagal rešiti to, kar vas je mučilo že dlje časa.

KOZOROG
Vihravost, ki jo bo prebudila energija lune v strelcu, lahko prinese težave. Počutili se boste neuglašeno, skratka neprijetno. Prišlo bo tudi do manjšega osebnostnega nesporazuma. 

VODNAR
Kljub temu da vas bo mikalo uporništvo, se boste skušali držati pravil. Če čakate na večjo spremembo, se ta zaenkrat ne bo zgodila. Pozabite na vse, morda se bo v prihodnje zgodila sama od sebe. 

RIBI
Dobro bi bilo, če bi za malenkost pozabili na druge in se osredotočili nase. Vse boste želeli opraviti čim prej in čim bolj učinkovito, vendar ne pozabite, da tudi vi potrebujete počitek. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.