Dnevni horoskop za petek, 18. oktobra 2024

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nežne misli, povezane s čustvi in vsem, kar se vam je v zadnjem času zgodilo, bodo tiste, ki vas bodo vodile naprej ter vam nakazovale stabilno pot.
Oglej si celoten članek

Prisluhnite tistim željam, ki vam že dlje časa švigajo po mislih, pa do sedaj niso prodrle na plano. Prihaja odlična priložnost, da na lahkoten način zgladite morebitne spore in nesporazume, ter pridobite odgovore na pomembna vprašanja tudi v zvezi s kariero in denarjem. Delovali boste bolj mehko in prilagodljivo kot običajno, zato se bodo medsebojni odnosi obrnili v bolj prijetno smer. (Vir: Horoskop.si)


OVEN
Nekaj, kar ste pred kratkim narobe razumeli, boste nadoknadili, saj boste bolj prepričani vase in v ustrezne rešitve. Sledite sebi, svojemu srcu in notranjim občutkom, ki bodo silili na plano. 

BIK
Ker bo zaradi velikih apetitov denar hitro zapustil vašo denarnico, se boste vedno bolj obremenjevali s tem, kako si omogočiti boljši mesečni priliv, ter nekaj denarja tudi prihraniti. 

DVOJČKA
Občutek, da se lahko vse hitro spremeni, vas bo zavaroval pred nepremišljenimi potezami na področju denarja. Ljubljena oseba bo zahtevala od vas, da se prilagodite situaciji.

RAK 
Čeprav vas bodo obdajali zelo zanimivi in nekoliko nenavadni ljudje, notranje ne boste najbolj zadovoljni, saj boste želeli z energijo lune v znamenju bika okusiti osebni napredek. 

LEV
Ne zaganjajte se preveč v nekaj nepreverjenega, raje se podajte, preden nekaj sprejmete na svoja ramena v analiziranje, preurejanje ter načrtovanje boljšega jutri.

DEVICA
Na področju kariere se boste s prijetno vibracijo lune v biku umaknili vstran od osebnega nezadovoljstva. Razvedrila vas bo tudi možnost izboljšanja stanja na bančnem računu.

TEHTNICA
Ko se boste naučili strpnosti do vseh, ki sodelujejo z vami, boste znali sprejeti drugačnost. Dobro bi bilo, na stvari, ki niso najbolj jasne, pogledati tudi z drugega zornega kota.

ŠKORPIJON
Nekaj pomembnega, kar se že dlje časa komplicira, boste z ugodno energijo lune v biku postavili na svoje mesto. Pomembno vlogo bo imel pogovor, ki bo razkril določna dejstva. 

STRELEC
Situacije bodo od vas zahtevale premišljenost, zato se osredotočite na tiste stvari, ki jih dobro poznate in o njih veste morda celo več od vseh ostalih, ki so vpleteni v zadevo. 

KOZOROG
Umirite se, a ostanite kljub temu, ko vam bo nekdo postavil resno vprašanje budni. Pogovor, ki bo sledil bo najprej deloval naporno, nato boste po tehtnem premisleku ugotovili, da je bil potreben.

VODNAR
Čeprav se bo nanizalo nekaj težav na področju dela, pomoči ne boste želeli poiskati, saj boste z energijo lune v znamenju bika zelo trmasti ter močno prepričani v svoje zaznave. 

RIBI
Ker ne boste ravno na višku svojih moči in ker se bo prebudila ležernost, se izognite težjim opravilom, ki bi vas lahko preveč utrudila. Na področju ljubezni skušajte razvozlati uganko.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:54 18. Oktober 2024.

    !!!!!! Samske ženske čakajo na vas na -- Hot4.eu

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.