Dnevni horoskop za nedeljo, 6. februarja 2022

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ustavljate se tam, kjer čutite pripadnost in toplino.
Oglej si celoten članek

Zaželeli si boste več bližine ter pozornosti tistih, ki so vam blizu. Velika vprašanja in težke naloge stopajo v ozadje, tudi notranji nemir se počasi umika iz obzorja. V čustvenem smislu boste želeli več strasti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Zaradi lune v vašem znamenju boste preveč impulzivni. Tisti, ki ste v razmerju, nikar ne pričakujte preobratov v vezi. Samski se boste znali zaposliti z ustvarjalnimi zadevami.

BIK
Z luno v ovnu boste dobili zlato priložnost, ne zavrnite je prehitro, saj bi kasneje obžalovali. Nakazujejo se vam obljube nekoga, ki se lahko celo obdržijo dolgoročno.

DVOJČKA
S pozornim poslušanjem lahko rešite odnos, ki že nekaj časa tava v temi. Čas je že, da razširite duhovna obzorja, ki jih sicer že nekaj časa ni razsvetlila nobena pomembna novost.

RAK
Pokažite v domačem krogu dobro voljo in nekomu, ki bo iskal bližino ter sočutje  prisluhnite. Na področju ljubezni zaradi trde energije ne bo najbolj enostavno, treba se bo prilagoditi.

LEV
Čeprav vas bo spremljala ugodna energija lune v ovnu, boste nekoliko raztreseni in nervozni. Nikar ne prelagajte pomembnih obveznosti samo zato, da bi se udobno zleknili in počivali.

DEVICA
Družinske, ljubezenske in prijateljske odnose boste nekoliko zapletli. Deloma boste določene napetosti sprožili sami, dodatno pa jih bodo podkrepile še zunanje okoliščine.

TEHTNICA
Tako vezani kot samski boste prijetno presenečeni nad čustvenimi vibracijami. Še vedno imate dovolj energije za vse, zato ne bodite nestrpni, če morate čakati na druge.

ŠKORPIJON
Znašli se boste,  če boste znali popustiti in se premakniti naprej. Časovno so vaši zastavljeni načrti precej zahtevni, zato se tokrat nikar ne ustavljajte ob malenkostih.


STRELEC
Z energijo lune v ovnu boste zopet polni pogumne energije in novih načrtov. Umirite svoje misli, zazrite se vase in predvsem bi bilo dobro, da ste nekoliko bolj potrpežljivi.

KOZOROG
Pred vami so na področju osebne rasti zanimivi preobrati, močnejši boste in lahko se obrnete k novim rešitvam. Zaupajte nekomu ki vam predlaga smotrne rešitve in vas ne glede na vse spoštuje. 

VODNAR
Zavedati se boste morali, kje so vaše meje. Naredite nekaj lepega zase in se sproščajte, saj ste v zadnjem času pod velikim pritiskom, ki lahko dolgoročno ogrozi tudi zdravje.

RIBI
Z energijo lune v ovnu vam bo pomembno, da počnete čim več stvari in da jih na čim lažji način zaključite. Malenkosti in komplikacije vas lahko v notranjosti močno razburijo, zato se jim izognite. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.