Dnevni horoskop za nedeljo, 24. aprila 2022

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nenavaden in zanimiv dan, v katerem se lahko vse skupaj postavi na glavo, pa boste kljub temu še vedno nasmejani.
Oglej si celoten članek

Prisrčna čustva, povezana s sladkimi komplimenti bodo odlična iztočnica za osebni napredek. Priznali si boste, da si želite več iskrenosti, ljubezni ter optimizma. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Številne napredne ideje bodo v mislih povezane z osebnim življenjem. Razmišljali boste o osebi, ki je popolnoma drugačna od vas, vendar vas kljub temu močno privlači.

BIK
Nečesa še ne razumete, zato vse skupaj raje preverite, saj je ozadje popolnoma drugačno. Zadevo boste morda celo zavrnili, vsekakor pa gre le za začasne zastoje.

DVOJČKA 
Da bi se izognili nepotrebnemu tveganju, poiščite pomoč pri nekom, ki vam bo pomagal razrešiti vaše dvome. Luna v vodnarju ne bo poglobila čustev, ampak vas bo prijetno presenetila.

RAK 
Na živce vam bo šel nekdo, s katerim nikakor ne moreta vzpostaviti iskrene komunikacije. Nikar se preveč ne ustavljajte tam, kjer v bistvu nimate pravih odgovorov.

LEV
Kljub temu da boste želeli postoriti čim več, si lahko dovolite tudi nekaj ležernosti. Presenečenje bodo globoki ljubezenski pogovori, ki pa vas ne bodo premaknili iz mrtve točke. 

DEVICA
Razmišljali boste o nekoliko nenavadnem podvigu. Imate pogum, zato začnite razmišljati o dejanjih, vendar vsekakor ostanite povezani z nekom, ki vas pomirja.

TEHTNICA 
Pozitivna naravnanost, ki jo prebuja luna v vodnarju, vas bo vodila v pomembne finančne odločitve, o katerih boste danes samo razmišljali, tekom tedna pa jih boste tudi realizirali.

ŠKORPIJON 
Zaradi vpliva lune v vodnarju boste iznajdljivi glede vsega, česar se boste lotili. Vodi vas občutek, da ste tudi v ljubezni na pragu zanimivejšega obdobja, zato se mu prepustite.

STRELEC 
Stavili boste na dobro počutje in povezanost s prijatelji in znanci, ki vas bodo tokrat pozitivno motivirali. Nikakor pa si ne boste dovolili, da bi vas slabe misli obremenile ali razjezile.

KOZOROG
Pričakujete lahko srečo v ljubezni in izredno zadovoljni boste, predvsem zaradi svojega vpliva na druge, ki bo najbolj prišel do izraza v malce bolj kočljivi situaciji. Doma vam bodo naklonjeni.

VODNAR
Zaupajte vase in lažje se boste usmerili k temu, kar v resnici potrebujete. Spomnite se, da si zaslužite le najboljše, ter posvetite svoj čas in pozornost predvsem tistim, ki jih imate radi.

RIBI 
Poskrbite z dobro voljo in vplivom lune v vodnarju, da bo vsaj v družini konec težav, ki so vas pestile v zadnjem obdobju. Ne pozabite, imate večjo moč, kot si predstavljate.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.