Dnevni horoskop za nedeljo, 10. julija 2022

Foto: Profimedia
Snemite masko, ki pod sabo skriva razne dvome in nezadovoljstvo.
Oglej si celoten članek

Prebudite veselje ter optimizem, le tako se bo vse skupaj zavrtelo v razigrano smer. Družina bo pomembno jedro, na katero se boste lahko v vsakem primeru uprli. Znali boste poiskati prave odgovore, ki jim vsekakor sledijo dejanja. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN 
Kritična naravnanost, ki se bo prebudila s prehodom lune v strelca ne bo prinašala nobene pozitivne informacije. Če se potrudite, potem boste premagali sami sebe in se pomaknili naprej.

BIK 
Prebuditi boste želeli samozavest in notranjo moč. Dan bo ugoden za reševanje vseh tistih zadev, ki so vezane na čustva in medsebojen odnos. Skušajte biti predvsem iskreni.

DVOJČKA 
Na vsakem koraku boste iskali priložnost za poglobitev odnosa z ljubljeno osebo. Pomembno je, da prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost osebnemu napredku.

RAK 
Prijatelji se bodo spomnili na vas, prejeli boste simpatično povabilo, zato vam ne bo dolgčas. Pričakujte odlične priložnosti, ki bodo vključevale tudi hitre  ter preudarne odločitve.

LEV 
Zmedeni ste, zato čimprej sprejmite dejstva, ne razmišljajte o nemogočem, tudi ko vas bo doletelo nekaj, kar vam ni najbolj všeč. Želeli si boste predvsem to, da vam določena oseba prisluhne.

DEVICA 
Želeli boste mir in harmonijo, vendar ne boste mogli mimo višje sile, ki vam lahko vse skupaj zakomplicira. Ko se pojavijo ovire, ostanite potrpežljivi in zaupajte vase, da zmorete.

TEHTNICA 
Vse,  kar se bo dogajalo, bo prineslo dobre rezultate in s tem boste dosegli notranji mir, po katerem hrepenite že dlje časa. Ljubezenske situacije vam bodo zelo ustrezale.

ŠKORPIJON 
Odprti za nova spoznanja, se odpravite naprej po poti življenja. Popaziti morate na to, da boste tudi drugim privoščili zmago in lepe misli. Zavedali se boste, da je v slogi moč.

STRELEC 
Želeli boste navezovati stike s sorodniki. Prav to bo pravi balzam za dušo in preganjanje dolgčasa, ki ga aktivni strelci tako zelo ne marate. Sami boste svoje sreče kovač.

KOZOROG 
Skušajte čim prej dvigniti glavo, le tako boste doživeli pozitivne preobrate, o katerih ste sanjarili. Morda se bodo zadeve odvijale počasneje, vendar hkrati izredno učinkovito. 

VODNAR 
Pred vami je čas veselja in sreče. Z nasmehom sprejmite prijetne situacije, ki se bodo vrstile ena za drugo in vas popeljale v zadovoljstvo. Luna v strelcu prebuja svetle misli.

RIBI 
Nikar se ne povezujte z obremenitvami, povezane z domom. Utrujeni si boste želeli počitka, zato vas bo vse, kar bodo zahtevali od vas spravilo v nelagoden položaj in slabo voljo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.