Dnevi horoskop za soboto, 4. novembra 2023

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Močno boste prepričani vase ter v svoje zaznave, tako močno, da vas lahko označijo da ste preveč samozavestni ali egoistični.
Oglej si celoten članek

Usmerili se boste tja, kjer lahko izrazite vse svoje talente. Delo bo obarvano z optimističnim razmišljanjem, vsem boste želeli le najboljše, na prvo mesto pa boste znali postaviti sebe in svoje potrebe. Zanimalo vas bo vse, kar je zanimivo ter rahlo nepredvidljivo in vznemirljivo. (Vir: Hosokop.si)

OVEN 
Zelo boste z energijo lune v levu egoistični, vendar kljub temu krivde ne pripisujete drugim, ampak odgovore poiščite v sebi. Na ljubezenskem področju se bo vse iskrilo. 

BIK 
Počutili se boste kot prerojeni, vezani se boste z veseljem povezali in se zabavali, samski pa boste čas izkoristili za obisk spletnih klepetalnic, kjer boste nagajivi in zgovorni.

DVOJČKA 
Večji poudarek naj bo na stvareh, v katere boste vnesli veselje. Če ste doma v kakšnem sporu, se poskušajte malce umiriti, v nasprotnem primeru vas ne bodo mogli več dohajati.

RAK 
Nekaj vas bo vznemirilo, vendar pri prijateljih, ki na zadevo gledajo popolnoma drugače, ne boste našli razumevanja. Pričakujte precej nesoglasij in motenj pri komunikaciji.

LEV 
Obdajale vas bodo zanimive osebe, tako da vam zagotovo ne bo dolgčas. Prepustite se dobri družbi, vse ostalo, kar je zoprno ali komplicirano naj vas tokrat ne zanima. 

DEVICA 
Z energijo lune v levu lahko razširite svoja obzorja. V domačem okolju boste naredili z določeno pogumno gesto močan vtis, kar vas vodi v bolj stabilno stanje, po katerem hrepenite.

TEHTNICA 
Čeprav se na nekatere ljudi vedno lahko zanesete, bo za duševni mir najboljša izbira, da se zanesete sami nase. Zmotili vas bodo tisti, ki vas bodo neprestano obremenjevali z malenkostmi. 

ŠKORPIJON 
Napredujete počasi, toda z zanesljivimi koraki. Nihče vam ne bo mogel očitati, da niste predani delu, vendar boste z mislimi drugje. Pojdite v naravo in se poglobite v svoje zaznave.

STRELEC 
Finančno stanje vas bo sicer zadovoljevalo, vendar le do ključnega trenutka. Če se boste predajali spletnemu zapravljanju, se vam prav kmalu slabo piše. Vprašajte se, kaj resnično potrebujete.

KOZOROG 
Najboljše se boste odločali, če vam bodo omogočili, da lahko najprej o vsem skupaj razmislite. Tako se boste lažje in hitreje zbrali, ne pa da ste v pomembnih trenutkih pod pritiskom. 

VODNAR 
Pogum, ki ga prebuja luna v levu, vas bo usmeril v začetek nečesa pomembnega, kar že dolgo načrtujete. A naj to ne bo izgovor, da bi nekoga zopet zaradi tega pustili na cedilu.

RIBI 
Zaradi entuziazma, ki ga prebuja luna v levu boste razkrili preveč o svojih čustvih. Potem vam bo malce žal, ker vas je v bistvu strah, ali bodo vaše zaupanje morda izdali.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.