Dlani razkrivajo značaj vašega partnerja

Foto: youtube
Foto: youtube
Dobro si oglejte črti srca.
Oglej si celoten članek

Če verjamete v hiromantiko, je naša usoda zapisana v dlaneh. Če vas zanima ljubezensko področje, si morate pobližje ogledati črto srca na obeh dlaneh. Ta namreč razkriva, kakšni smo, ko smo v zvezah.
Foto: youtube dlani
Črti sta poravnani
Če to opazite na partnerjevih dlaneh, imate veliko srečo. Zanimajo jih le resne zveze. So racionalni in nežnega značaja. Ljubijo rutino in pomembno jim je, kaj si drugi mislijo o njih.

Foto: youtube dlani
Črta na levi roki je višja
V ljubezni ne vidijo glavnega razloga za srečo, zato se jim s poroko ne mudi. Za partnerja si ponavadi izberejo nekoga, ki je več let mlajši od njih ali prihaja iz druge države. So samozavestni, neodvisni in ambiciozni. S težavami se z lahkoto spopadajo.

Foto: youtube dlani
Črta na levi roki je nižja
Gre za ljudi, ki so modri in si izbirajo starejše partnerje. Iščejo ljubezen in zelo so romantični. Znašajo se na šesti čut, ki se le redkokdaj moti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.