Deževalo žive ribe

Foto: Žurnal24
V neki odročni avstralski vasici so pred kratkim deževale žive ribe.
Oglej si celoten članek

Prebivalci vasi Lajamanu niso mogli verjeti očem, ko je prejšnji četrtek ob šesti uri popoldne začelo deževati ribe. "Nisem znorela. Več sto rib je padalo z neba. Preden so treščile na tla, so bile žive. Ljudje so jih takoj začeli pobirati. Hvala  Bogu, da niso začeli deževati krokodili," je povedala vaščanka.

Vrsta rib, ki je padala z neba, je v Avstraliji zelo pogosta. Kljub temu si nihče ne zna razložiti fenomena, saj je najbližja reka več kot 500 kilometrov stran. Meteorologi pa pravijo, da so bile vremenske razmere idealne za nastanek tornada, ki je ribe dvignil iz vode in jih ponesel več kilometrov daleč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.