Deset pregrešno dragih torbic

Foto: www.net-a-porter.com Jimmy Choo, 850 EUR Foto: www.net-a-porter.com Lanvin, 2.195 EUR Foto: www.net-a-porter.com Sophia Webster, 594 Foto: www.net-a-porter.com Anya Hindmarch, 695 EUR Foto: www.net-a-porter.com Kotur, 440 EUR Foto: www.net-a-porter.com Bottega Veneta, 1.800 EUR Foto: www.net-a-porter.com Christian Louboutin, 695 EUR Foto: www.net-a-porter.com MICHAEL Michael Kors, 250 EUR Foto: www.net-a-porter.com Gucci, 1.500 EUR Foto: www.net-a-porter.com Jimmy Choo, 425 EUR
Obsedenske s torbicami si vzemite kratek odmor za sanjarjenje. Pred vami je izbor desetih pregrešno dragih mini torbic znanih oblikovalcev. Katera bi se najlepše podala k vaši kombinaciji za zabavo?
Oglej si celoten članek

Modni dodatek, s katerim boste gotovo izstopale, je lahko mini torbica. Na možnost "varne" izbire v tem primeru pozabite in v roke brez strahu primite opazno različico z zlatimi ali kakšnimi drugimi opaznimi detajli. Neti, bleščice, čipke in kovinski detajli so v ospredju tudi pri elegantnih mini torbicah za večerne priložnosti.

Kako jo nositi?

Zelo opazno različico kombinirajte k preprosti obleki ali pa k obleki z drobnimi detajli. Škoda bi bila, da bi jo nosili k obleki bogatega videza, saj bi ta vso pozornost prevzela nase. Če želite, da je torbica v središču pozornosti, previdno izberite tudi nakit na rokah - dovolj je srednje velik prstan ali tanjša zapestnica, bolj drzni ste lahko z izbiro uhanov ali ogrlice.

Mi se prestižnim torbicam res nismo mogli upreti, zato danes v galeriji predstavljamo takšne, ki si jih ne moremo privoščiti, namignemo pa vam, da lahko v dostopnejših modnih prodajalnah poiščete torbice, ki vsaj malo posnemajo oblikovalske originale.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:44 14. December 2012.

    Take oslarije pošiljajte tajkunom in politikom, saj so edino oni tisti ,ki si kaj takega danes še lahko privoščijo!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.