Depp skače iz postelje v posteljo

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Igralec Johnny Depp se je očitno odločil dobro izkoristiti to, da je samski.
Oglej si celoten članek

Hollywoodski igralec Johnny Depp, ki je svojo dolgoletno partnerico Vanesso Paradis zamenjal za precej mlajšo soigralko, naj bi zdaj tudi njo že nadomestil z drugo. Potem ko se je namreč Depp po razhodu od Vanesse, s katero imata dva otroka, spustil v zvezo z Amber Heard, s katero sta se spoznala med snemanjem filma Zapiti dnevnik, naj se ne bi dolgo zadržal pri njej. Med snemanjem novega filma The Lone Ranger naj bi ga namreč že popolnoma prevzela nova soigralka, britanska lepotica Ruth Wilson.

Vest o tem naj bi prišla na ušesa tudi Amber, ki naj bi se tako že vrnila po tolažbo k svojemu nekdanjemu dekletu, ki jo je zapustila zaradi Deppa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.