Depp se izogiba plačilu davkov

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Igralec vedno poskrbi, da v svojem francoskem domovanju preživi le toliko dni na leto, da se še izogne plačilu davkov.
Oglej si celoten članek

Johnny Depp je priznal, da se izogiba plačevanju davkov v Franciji, zato v svojem domu na jugu Francije preživi le določeno število dni v letu. "Če bi preživel več kot 183 dni na leto v Franciji, bi moral začeti tam plačevati davek od dohodka," je priznal igralec. Poleg tega se zvezdnik tudi ne želi odreči ameriškemu državljanstvu in postati stalni prebivalec te evropske države. "Francija je želela, da bi postal njen stalni prebivalec zaradi denarja. Vendar bi ta status spremenil vse. Nisem se pripravljen odreči svojemu ameriškemu državljanstvu," je povedal.

Oseminštiridesetletni zvezdnik, ki ima s svojo dolgoletno francosko partnerko Vanesso Paradis dva otroka, hčerko Lily-Rose in sina Jacka, je sicer nekoč priznal, da raje preživlja čas v svojem francoskem domu kot v Hollywoodu, saj se tam bolj sprosti. "Imamo krasen dom na jugu Francije. Gre za majhno vasico in tam ne počnem nič," je povedal. "Nekoč nisem zapustil posestva tri mesece. Tam se zbudim, grem ven, preverim vrt in gledam, kako raste zelenjava. Gre za primitivno bivanje v smislu preprostosti."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.