Depechov ne bo v Zagreb

Foto: Žurnal24 Oboževalci si lahko odahnejo.
Skupina Depeche Mode je morala odpovedati še štiri dodatne koncerte, med njimi tudi nam najbližjega v Zagrebu, saj je pevca skupine Davida Gahana zdelal gastroenteritis.
Oglej si celoten članek

Britanske ikone elektronske glasbe so pravkar začele turnejo Sounds of the Universe, ko so jo že morale prekiniti. Gahana so zaradi bolečin v trebuhu na začetku tedna prepeljali v bolnišnico, kjer je ostal na nadaljnjih preiskavah. Prvi podatki kažejo na gastroenteritis, kar je medicinski izraz za vnetje sluznice želodca in črevesja.

Skupina je potrdila, da bodo poleg koncertov v Atenah in Carigradu odpadli še koncerti v Bukarešti, Sofiji, Beogradu in Zagrebu, kar pomeni, da je turneja prekinjena vsaj do 21. maja. Tistim, ki so že kupili vstopnice, se skupina opravičuje in prosi za razumevanje, obenem pa jim svetuje, naj vstopnice zadržijo, saj bo v kratkem znano, ali bodo pripravili nadomestne koncerte ali pa bodo omenjena mesta dokončno izpadla iz turneje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.