Depardieu posnel parodijo na račun lulanja na letalu

Tudi Gerard si očitno ne more pomagati, da se ne bi pošalil na račun svojega incidenta z lulanjem na letalu. Tako je v vlogi Obelixa posnel video - parodijo na škandal.
Oglej si celoten članek

Dva tedna po tem, ko se je Gerard Depardieu olajšal na tla letala iz Pariza v Dublin pred preostalimi potniki, je francoski zvezdnik posnel video, v katerem se iz neslavnega incidenta norčuje. V videu nastopita Gerard v vlogi Obelixa ter njegov soigralec v francoski seriji Edouard Baer, ki je bil njegov potovalni kolega ob škandalu, kot Asterix. Ko Gerard v parodiji izve, da ne bo mogel jesti, dokler ne vzletijo, se potoži, da ne more čakati, ker je preveč lačen. Tako vstane s svojega sedeža, stevardesa pa po zvočniku potnike obvesti, da bodo morali narediti nenačrtovani postanek zaradi potnika, ki dela "zmešnjavo".

V resnici se je igralec sredi avgusta polulal na preprogo letala. "Hočem lulati, hočem lulati," je vztrajal igralec, vendar ga je stevardesa prosila, naj počaka 15 minut, da letalo vzleti, preden uporabi stranišče. Vendar igralec ni mogel čakati – odpel si je hlače in se polulal na preprogo pred preostalimi potniki.

Gerard in Edouard bosta igrala tudi v prihajajoči filmski verziji Asterix and Obelix: On Her Majesty's Secret Service, ki je načrtovana za leto 2012.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.