Denis Avdić obrnil nov list v življenju

Foto: radio 1
Foto: radio 1
Novo poglavje za priljubljeni jutranji šov.
Oglej si celoten članek

Denis Avdić Show, ki že leta zabava poslušalce v zgodnjih jutranjih urah, se je za en teden preimenoval v Janez Avdić Show. Novico je Denis sporočil včeraj zjutraj, saj se je odločil za nov korak v življenju.

“Ta teden boste poslušali Janez Avdić Show, ker po dveh Festivalićih smeha, zdaj prihaja še Festivalček smeha, to, kar sem v resnici hotel narediti že ves čas. In ta festivalček nosi naslov Janezi. Sami Slovenci smo notri, Janezi moramo skupaj držati. In Janezi bomo s Festivalčkom smeha začeli 1. decembra v Hali Tivoli! Zakaj takrat? Ker vas bi radi ogreli s smehom, zato da boste prišparali na kurjavi. Karte gredo v prodajo ta petek ob 9:45, ampak vi si jih lahko zagotovite že prej, da bodo vsi sosedi ljubosumni na vas,” je povedal Avdić.

Voditelj je razkril tudi, kako poslušalci pridejo do kart še pred petkom: “Vsak dan v tem tednu, imenovanem teden smeha, boste spoznali enega od mojih so-Janezov, ki bo nastopil v Janezih. Vaša naloga je uganiti, kdo je ta Janez. Vsi so uveljavljeni in odlični komiki, tako da ne bi smelo biti težko.” Prvi Janez bo voditelj in stand up komik, Rok Škrlep.

To pa ni edina sprememba za priljubljeno oddajo. Jana Morelj je konec avgusta v solzah sporočila, da se poslavlja od vodenja te priljubljene oddaje.

"To je moj zadnji teden v Denis Avdić Showu in v petek je moj zadnji show. Prihodnji teden gre hči Mia v šolo, v prvi razred. Rada bi ji dala še več mame, rada bi se zbujala z njo, rada bi jo vozila v šolo, rada bi se učila z njo. Rada bi imela pri tem veliko več energije, kot jo imam zdaj. In ta jutranji urnik mogoče najbolj ne paše v to zgodbo. In čeprav imam družino, ki se ji reče Mia, imam na radiu še eno družino. In tega ne bi želela menjati, ampak tako življenje nanese. Ostajam pa na Radiu 1, tako, da bo malo lažje," je razkrila takrat.

Jana bo sedaj Na Radiu 1 vodila podkast Backstage z Jano Morelj, v katerem se bo pogovarjala z glasbeniki in ljudmi, ki delajo v ozadju glasbene industrije. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 12:14 24. September 2024.

    čakam, da se vrne nazaj v BiH

  • 12:12 24. September 2024.

    Ta čefur ne bo nikoli Janez.

  • MS
    09:22 24. September 2024.

    "Ta pljunuti bosanski janez" ima v glavi 100x več kot ti! "Ta pljunuti bosanski janez" ima srce 1000x večje kot …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.