Demi so zasačili z novim mladcem

Foto: Diane Cohen/Fame Pictures
Foto: Diane Cohen/Fame Pictures
Demi Moore tokrat cilja še nižje, vsaj kar se let tiče. Igralko so namreč zasačili s 26-letnim mladeničem.
Oglej si celoten članek

Si je Demi Moore našla novo mlado meso ali je le navdušena nad telovadbo? Igralko so namreč konec tedna v Los Angelesu zasačili s 26-letnim Blakom Corl-Baiettijem, osebnim trenerjem in manekenom.

Več o sebi je Blake izdal na spletni strani agencije za manekene: "Rad imam vse športe na prostem, rad se učim in pridobivam nove življenjske izkušnje. Rad se zabavam in sem iskrene narave." Če ste o morebitnem novem ljubimcu Demi Moore želeli izvedeti več, naj vam izdamo še, da je Blake tudi vojak in študent. Dober ulov, Demi, ni kaj!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.