Demi obiskala odvetnika za ločitve

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Po tem, ko so se v javnosti pojavile govorice, da je Ashton Kutcher nezvest svoji ženi Demi Moore, igralka ne spi mirno. Po poročanju britanskih medijev je konec tedna celo obiskala odvetnika za ločitve.
Oglej si celoten članek

Britanski časnik Daily Mail piše, da se je Demi pred nekaj dnevi le opogumila in se odločila, da konča zakon z Ashtonom Kutcherjem. To jim je zaupal neimenovani vir, ki dobro pozna oba igralca: "Demi se počuti zelo ponižano. Zato se je v petek s svojim odvetnikom posvetovala o ločitvi."

Vir je dodal, da se Demi ni kar tako odločila za ločitev, temveč se je že nekaj časa trudila, da bi rešila svoj tretji zakon – najprej ji je propadel zakon s Freddyjem Moorom, nato pa z Bruceom Willisom. "Obupno si je želela, da bi se tokrat vse dobro izšlo, a zgodba o Ashtonovem skoku čez plot s Saro Leal jo je povsem dotolkla. Z njim je zaključila. Za njo je težka odločitev, a njeno zaupanje v njuno razmerje je povsem uničeno," je za konec še razkril vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.