Demi noče podpisati ločitvenih dokumentov

Foto: EPA
Foto: EPA
Demi Moore nagaja Ashtonu Kutcherju, ker naj bi ta imel razmerje z Rihanno.
Oglej si celoten članek

Čeprav je zahtevek za ločitev vložila Demi Moore, se igralki zdaj s podpisom nikamor ne mudi. Ashton je Demi s svojo domnevno aferico s pevko Rihanno namreč močno ujezil. "Demi vse stvari, povezane z Ashtonom, odlaga. Skupni prijatelji ji ves čas prinašajo novosti, kar vse skupaj še dodatno otežuje. Povedala je, da sta z Ashtonom, preden sta se dokončno odločila za ločitev, sklenila pakt, da bosta drug do drugega vedno odkrita. Ashtonovo vedenje jo zato zelo jezi," je izdal Demijin prijatelj.

Tudi Bruce Willis nad vedenjem 34-letnega igralca ni prav nič navdušen. Večkrat naj bi ga poklical, da bi ga prosil, naj vendar pazi, kaj počne. Ashton se na njegove klice še ni odzval.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.