Demi Lovato: Njeni prijatelji so slutili, da se lahko zgodi tragedija

Foto: Profimedia
Medicinska sestra razkrila, kaj so našli v njeni krvi.
Oglej si celoten članek

Pevko Demi Lovato so v torek zaradi prevelikega odmerka drog prepeljali v bolnišnico. Zvezdnica reševalcem ni želela razkriti, s čim se je predozirala, govorilo pa se je, da je vzela heroin, kar pa so Demijini predstavniki zanikali.

Magazin Demi Lovato vzela prevelik odmerek

Medicinska sestra, ki dela v bolnišnici, v kateri se zdravi Demi, trdi, da so v njeni krvi našli metamfetamin ali kristalni met. Mnogi dvomijo, da je bila ta droga kriva za njene težave, saj so ji prijatelji, s katerimi se je tisto noč zabavala, še pred prihodom reševalcev dali zdravilo Narcan, ki ga uporabljajo pri predoziranju z opioidi in ne z metamfetamini. "Za takšne situacije so imeli pri sebi Narcan – na to so bili pripravljeni. Ljudje, s katerimi se je zadnje čase družila, niso njeni prijatelji. Ne zanima jih njena dobrobit. Svoje prave prijatelje je odgnala,“ je povedal vir. Osebe, s katerimi je bila tiste usodne noči, naj bi še pred prihodom reševalnega vozila zapustile hišo.

Demi je imela že v preteklosti težave z drogami. Zaradi odvisnosti se je že večkrat zdravila.

Pevka je še vedno v bolnišnici, njeno stanje je stabilno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.