Dekle umrlega Liama Payna razkrilo, zakaj je bil pred smrtjo sam

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Svet je še vedno v šoku.
Oglej si celoten članek

Kot smo že pisali, je svet pretresla novica, da je po nesrečnem padcu iz tretjega nadstropja hotela v Argentini umrl 31 let stari pevec Liam Payne, član nekdaj zelo popularne skupine One Direction.

V Buenos Aires sta Liam in njegovo dekle Kate Cassidy odpotovala na začetku tega meseca. Sprva sta nameravala ostati samo pet dni, saj sta prišla na koncert Nialla Horana, s katerim sta z Liamom pela v skupini One Direction.

Po dveh tednih bivanja v Argentini se je Kate odločila, da se vrne na Florido. “Bila sem pripravljena oditi. Iskreno, obožujem Južno Ameriko, a sovražim predolgo bivanje na istem mestu. Tam naj bi bili pet dni, pa se je to spremenilo v dva tedna,” je povedala v TikTok videu. 

Očitno si je res želela priti domov, saj je ni ustavil niti ogromen rdeč izpuščaj, ki ga na vratu dobi pred letenjem.

@kateecass

soooo happpiii to b back in sunshine state

♬ original sound - nicole

Zakaj je Liam ostal v Argentini, ni znano. Na njegovo smrt se je odzvala Liamova družina in njegovi prijatelji, s katerimi je skupaj pel v priljubljeni skupini. 

Potrte oboževalce pa je najbolj zmotilo to, da se na tragično smrt ni odzvala Kate. Na Instagramu je pod najnovejšo sliko moč zaslediti zelo nesramne komentarje, v smislu: ‘Si ga ti porinila čez balkon?’ ali ‘Zakaj se ne odzoveš na njegovo smrt?’. 

Komentarji so nedvomno pravo nasprotje od pričakovanega. To je opazila tudi ena od njenih sledilk, katere komentar je všečkalo več kot 15 tisoč ljudi. Zapisala je: “Prišla sem med komentarje in pričakovala, da jih bom videla neskončno v smislu ‘žal mi je, da se ti je to zgodilo’, zdaj pa vidim to. Ljudje, kaj je narobe z vami? Izgubila je nekoga, ki ga je imela zelo rada.”

 

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.