Debeli ljubljenčki tekmujejo v hujšanju

V Veliki Britaniji so se odločili, da bodo s posebno akcijo dosegli, da bi predebeli ljubljenčki izgubili odvečne kilograme.
Oglej si celoten članek

Ustanovili so klub The Pet Fit Club (klub fit ljubljenčkov, op. p.), ki je pravzaprav tekmovanje najdebelejših ljubljenčkov na Otoku. Zmagovalec bo postal tisti, ki bo najhitreje izgubil največ kilogramov. Tekmovanje zajema 18 najdebelejših mačk, psov in zajcev, ki bodo morali šest mesecev paziti na prehrano in se pravilno gibati.

Veterinarji so za vse debeluhe pripravili posebne diete in telovabe, ki so prilagojene vsakemu kosmatincu posebej. Veterinar Sean Wensley je pojasnil, da debelost pri živalih povzroča enake težave kot pri ljudeh. "Dobra novica je, da ni nikoli prepozno za spremembo življenjskega stila in dieto," je razložil lastnik ene od predebelih mačk.

Zmagovalec, ki bo znan septembra, bo prejel hrano za eno leto, ter vikend paket v hotelu Four Seasons, kjer imajo odlične tretmaje za hišne ljubljenčke in njihove lastnike.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.