David v Mira zalučal metlo in ga poslal v "pm"

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Čeprav mu je oče Bojan svetoval, naj se z Mirom ne krega, je David dokončno izgubil živce.
Oglej si celoten članek

Miro je kot pomočnik moške ekipe fantom naročil naj počistijo dvorišče, saj župan z njegovo podobo ni bil zadovoljen. David in Adis sta začela s pometanjem, a jima je Miro neprestano dajal napotke, kako je potrebno kaj narediti. Davidu je kmalu prekipelo, zato je metlo zalučal v smeri Mira in ga poslal v "pi*** mater". Je šel tokrat predaleč?

Med fantoma ni počilo prvič. David namreč meni, da je Miru vloga pomočnika preveč stopila v glavo, medtem ko je Miro mnenja, da so nekateri fantje leni. 

Davidu je oče Bojan ob odhodu iz šova, ki ga je predčasno zapustil zaradi šibkega srca, svetoval, naj se z Mirom ne spušča v prepire, saj se mu ta kasneje lahko maščuje, a očitno to ni zaleglo.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.