Daša Podržaj vsestranska športnica

Foto: Instagram daša podržaj Foto: Instagram daša podržaj Foto: Instagram daša podržaj Foto: Instagram daša podržaj
Manekenka je na svojih socialnih omrežjih objavila kar nekaj fotografij, kjer dokazuje, da ji šport ni tuj.
Oglej si celoten članek

Slovenska manekenka Daša Podržaj je na svojem Instagramu v zadnjih nekaj dnevih objavila različne fotografije, ki dokazujejo, da je vedno bolj športno aktivna. Ne samo, da se udeležuje enega športa, ampak se preizkuša tudi v novih stvareh.

Ob fotografiji tenisa je napisala: "V sredo ples ob drogu, v četrtek smučanje, v petek pa tenis. Zadnjih nekaj dni je bilo zelo aktivnih... Zdaj se komaj premikam, a vseeno, občutek je odličen!" Ne samo, da je svojim oboževalcem namignila, da se je preizkusila v plesu ob drogu, tudi fotografijo je objavila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:05 24. Marec 2015.

    Saj pa samo bajseki mislijo, da so jim za slabo postavo krivi drugi.

  • 19:04 24. Marec 2015.

    ena ki se suka okol droga se ni sportnica! k drugace je na svetu nekam zlo sportnic hahahahaha

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.