Darilo novim naročnikom – pištola!

Foto: Žurnal24 (Foto: iStockphoto)
Elektronska veriga RadioShack v ameriških državah Idaho in Montani novim naročnikom satelitske postaje Dish Network ponuja brezplačne pištole.
Oglej si celoten članek

Lastnik trgovine v mestu Mountain Home v Idahu John Marshall pravi, da so se za takšno promocijo odločili zaradi slabe ekonomije. Stranke, ki se bodo prvič naročile na ponudbo Dish Network, bodo prejele kupon v vrednosti 135 ameriških dolarjev (93 evrov), s katerim si bodo lahko kupile pištolo ali puško v eni od lokalnih trgovin. Nenavadna ponudba je sprožila številne kritike po celi Ameriki.

Promocijska ponudba je del strategije, da se pridobi nove naročnike v regiji, kjer je posedovanje strelnega orožja sicer zelo normalno. Od lanske jeseni, ko so uvedli posebno ponudbo, se jim je naročnina potrojila. Zanimivo pri tem pa je, da je med naročniki največ žensk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.